Ümit Özdağ Çorum’a geliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Karadeniz Bölgesi 15 Ağustos Pazartesi günü Çorum'a gelecek.

14 Ağustos 2022 Pazar 14:46
Ümit Özdağ Çorum’a geliyor

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Karadeniz Bölgesi 15 Ağustos Pazartesi günü Çorum'a gelecek.

Zafer Partisi İl Başkanı Bedii Onan, Çankırı üzerinden karayolu ile Çorum'a gelecek olan Özdağ'ın, program kapsamında ilk olarak İskilip ilçesine uğrayarak vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi.

Onan'ın verdiği bilgiye göre; İskilip'te tarihi çarşı içi ve sanayi esnafını ziyaret edecek olan Özdağ, Belediye Çay Bahçesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek. İlçe ziyaretinin ardından Çorum'a hareket edecek olan Prof. Özdağ'ın, Çöplük Çarşısı, Eğridere Çarşısı ile Gazi ve İnönü caddesi esnafını ziyaret ederek vatandaşlar ve gençlerle sohbet edecek. Özdağ, ziyaretlerin ardından Parti'nin il başkanlığı binasını ziyaret ederek partililerle bir araya gelecek. Ziyarette ayrıca Özdağ'ın partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takacağı bildirildi.

SORUN VE TALEP DOSYASI SUNCAKLAR

Zafer Partisi İl Başkanı Bedii Onan, Genel Başkan Prof. Özdağ'a Çorum'un beklentileri ve sorunlarıyla ilgili bir dosya sunulacağını açıkladı. Onan, bölgenin sanayi ve ihracatta parlayan yıldızı olan Çorum'da işadamlarının havalanı beklentisi, Çorum halkının hızlı tren talebi, Çorum çimento fabrikasının faaliyetinin sonlandırılması ve şeker fabrikasının özelleştirilmesi sonucu şehirde oluşan katma değer kaybı, tarımsal üretimde maliyet yüksekliği ile tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde çalışacak eleman problemi, gençlerin istihdam sorunu, imalat sektöründe çalışacak nitelikli eleman ve ara eleman ihtiyacı gibi bilgileri içeren dosyanın sunularak istişare edileceğini kaydetti.

Son Güncelleme: 15.08.2022 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Burak 2022-08-14 15:18:40

Seçimin en çok süpriz yapacak siyasi partisi.
oy oranı tahminlerin kat kat fazlası
Siyasi partiler gelsin zenğinliktir
Çorumun ve ilçe sorunları iletilerek yüksek tonda dile getirilmelidir.

Avatar
Mert 2022-08-14 17:53:10

Hoş geldi sedifa geldi beklenen lider

Avatar
Hedef 5071 2022-08-14 21:40:17

İlk defa bir siyasi parti liderini karşılayacağım..

Avatar
Sana duble yol yapacam Iskilip'li 2022-08-14 23:10:56

Vay be Iskilip'li 2 gun once Tayyip'ten medet umuyordun Iskilip Tosya yolu icin, simdi de Umit Ozdag'dan istiyosun. Sana soz, sirf sana Iskilip Tosya yolu yapmak icin parti kurup iktidar olacagim :) Benden baska kimse yapmaz o yolu. Sana duble yol yapacagim adinida Iskilip'linin yolu koyacagim :)

Avatar
murat 2022-08-15 09:23:16

Oyum ümit özdağa. Tabiki birinci veya ikinci parti olacak oy kapasitesine sahip değil.
Ama meclise girmeli.

Avatar
Çorumlu 2022-08-14 22:11:18

Göster kendini Ümo can.....

Avatar
İskilipden 2022-08-14 21:57:32

İskilipli olarak ● Tosya Iskilip yolu,● İskilip Meslek Yüksek Okulu, ● İskilip Kale ve kale altı mağaraların restorasyonu, ● Kapalı spor salonu ve kültür merkezi, ● Yurt-kur Erkek yurdu ● İskilip Çorum yolu. konularında. ilçenin ihtiyacı vardır Çorum İskilipden geçer. İyi analiz edilmeli ilçe Hoş geldi sefalar getirdiler

Avatar
Dubleciye 2022-08-15 11:35:34

Le ağanın sen kimsin, duble yol yapacakmış, İskilip kendi işini bir gün görür, sen merak etme, zaten bu vekiller gidici, Çorum a kakan olacak mv lazım.