Uslu, Ahilik Haftası kutlamalarında

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kırşehir’de düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı.

29 Eylül 2013 Pazar 18:54
 Uslu, Ahilik Haftası kutlamalarında


AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Kırşehir’de düzenlenen Ahilik Haftası kutlamalarına katıldı.

Ahi Meydanı'ndaki programa, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Çorum Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Süleyman Soylu ve Salih Kapusuz, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Ahilik kutlamaları sebebiyle Kırşehir'e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasının ardından şed kuşandı. TESK Başkanı Bendevi Palandöken tarafından 'ustalık' belgesi verilen Erdoğan'a, Kırşehir Esnaf Odaları Başkanı tarafından da ahilik kaftanı giydirildi. Erdoğan'a, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci tarafından da Kırşehir'in
anahtarı teslim edildi.






Son Güncelleme: 29.09.2013 19:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.