Vali Dağlı talimatı verdi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülküf Dağlı, tarım sektöründe atılacak yeni adımlara ilişkin talimatı verdi.

22 Ağustos 2023 Salı 15:47
Vali Dağlı talimatı verdi

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülküf Dağlı, tarım sektöründe atılacak yeni adımlar ve projelerle Çorumlu çiftçilere daha etkin ve verimli kamu hizmeti sunulacağını açıkladı.

Vali Doç. Dr. Zülküf Dağlı, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı kurum ve kuruluşların yöneticilerinden brifing aldı. Toplantıya İl Gıda Tarım ve Orman Müdürlüğü, DSİ 54. Şube Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü, Gıda Kontrol Laboratuvarı, Toprak Mahsulleri Ofisi, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlükleri ile TKDK İl Koordinatörlüğü yetkilileri katıldı.

İŞTE O MADDELER

Vali Dağlı, coğrafi konumu açısından önemli bir tarım potansiyeline sahip olan Çorum’da tarımsal sulama alanlarının, tarımsal ürün çeşitliliğinin ve kapasitesinin arttırılması, kırsal kalkınmaya öncelik verilmesi, devletin tarım politikaları çerçevesinde çiftçilere sağlanan destekler ve özellikle kadınların tarımsal üretime katılımının ve istihdamının sağlanması hususlarında kurumlar tarafından yürütülmekte olan projelere devam edilmesi ve geliştirilmesi talimatı verdi.

GAYRET VE ÖZVERİ VURGUSU

Vali Dağlı, kentin tarımsal potansiyelini daha da güçlendirmek için tarım sektörüne hizmet veren kamu kurum ve kuruluşları, odalar, birlikler ve çiftçilerle işbirliği ile gerçekleştirilecek olan projelerle “Türkiye Yüzyılı” vizyonu doğrultusunda büyük bir gayret ve özveri ile çalışılacağını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 23.08.2023 10:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emekli 2023-08-23 07:31:38

Sayın Valim, kalddırımda hemde gazi caddesinde yrüyemiyoruz.er taraftan motorlar bisiketliler bir yanımızdan geçiyor. Allah aşkına bun nlemek bu kadar mı zor