Vali kırsal için iki önceliğe dikkat çekti

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi ziyaretinde kısala hizmette iki ayrı önceliğini duyurdu.

08 Ekim 2023 Pazar 21:27
Vali kırsal için iki önceliğe dikkat çekti

Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi ziyaretinde iki ayrı önceliğini açıkladı.

Vali Dağlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş ve üyelerle bir araya geldi.

İl genel meclisine hitap eden Dağlı, hem meclislerin hem de il özel idarelerinin ruhunu, havasını, atmosferini ve samimiyetini çok iyi bildiğini belirterek, hep birlikte etkili bir çalışma sergileyeceklerini ifade etti.

Meclis üyelerinin köylerindeki, mahallelerindeki sorunlara hakim olarak meclise geldiklerini, yapılması gereken konuları mecliste değerlendirerek karar aldıklarını vurgulayan Vali Dağlı, meclisin almış olduğu kararları güzel icraatlara dönüştürmek için çaba sarf edeceklerini ifade etti.

Alınacak kararlarda öncelikleri belirlemenin çok önemli olduğunun altını çizen Vali Dağlı, özellikle yolların sıcak asfalta dönüştürülmesi ve tarımsal sulamaya ağırlık verilmesi gerektiğini, tarımsal, kültürel ve turizm anlamında yapılması gereken yatırımlar olduğunu dile getirdi.

Bütün bu yatırımları gerçekleştirmek, kırsaldaki vatandaşlara daha güzel ve kaliteli hizmetler sunabilmek için İl Genel Meclisi, İl Özel idaresi ve tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacaklarını aktaran Vali Dağlı, meclise çalışmalarında başarı diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhtiyar 2023-10-10 07:45:45

Vali Bey sizden ricam Gazi Caddesinde yayaların yoğun olduğu kaldırımlarda bisikletle gezenlere dikkat hatta motosikletle slalom yapan kuryelere dikkat birine çarpacaklar acılar yaşanacak yazık olur.