Vali muhtarları dinledi, konu asayiş

02 Ekim 2023 Pazartesi 21:47
Vali muhtarları dinledi, konu asayiş

Vali Zülkif Dağlı, merkez mahalle muhtarları ile ile asayiş değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

KİMLER KATILDI?

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Vali Yardımcısı Tamer Orhan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Naim Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İdare ve Denetim Müdürü Çetin Çalık ve muhtarların katıldığı toplantıda; Çorum’un genel güvenlik ve asayişini etkileyen konular ile ilgili yapılan çalışmalar ve alınması gereken önlemler değerlendirildi.

Vali Dağlı toplantıda, bir ay önce yapılan toplantıdan bu yana yapılan çalışmalarda kat edilen ilerlemeyi değerlendirmek, alınması gereken başkaca önlemleri görüşmek üzere toplandıklarını belirterek, katılımcılara söz verdi.

ÇORUM’U DAHA GÜVENLİ HALE GETİRECEĞİZ’

Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, bir önceki toplantıdan sonra gerçekleştirilen çalışmalardan bahsederek, metruk binalar, park ve bahçeler başta olmak üzere ilin çeşitli kesimlerinde şok baskınlar ve düzenli kontroller yaparak asayişi bozacak durumları önlediklerini ve Çorum’u daha güvenli bir yer haline getirmek için gereken her şeyi yapacaklarını belirterek, muhtarlardan ve diğer kurumlardan beklentilerini aktardı.

MUHTARLAR TEK TEK SÖZ ALDI

Toplantıda mahalle muhtarları teker teker söz alarak, mahallelerinde alınması gereken güvenlik önlemleri ve beklentilerini ilettiler. Muhtarlardan gelen metruk binaların temizlenmesi hususundaki talep üzerine, Belediye Başkanı AŞGIN, yasal süreçlerin tamamlanması durumunda metruk binaların temizlenmesini hemen tamamlayabileceklerini belirtti.

VALİ: 'OLUMLU SONUÇLAR VAR'

Vali Dağlı ise yaptığı açıklamada şöyle dedi: “İlimizin güvenli, huzurlu, yaşanabilir bir yer olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Şu ana kadar Emniyet ve Jandarmamız tarafından yapılan çalışmalar olumlu sonuçlar vermeye başlamıştır. Daha da iyi sonuçlar almak için yapacağımız çalışmalarda, kurumlar arası işbirliği ve iletişimin hızlı ve sağlıklı olması, beklentilerin ve alınacak önlemlerin görüşülerek gerçekleştirilmesi önem verdiğimiz bir husustur. Muhtarlarımızın destek ve katkıları bizim için çok değerli. Muhtarlarımızla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz”

Son Güncelleme: 03.10.2023 08:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ülkeci 2023-10-03 11:34:13

Plakasız kasksız ve yaşı tutmayan çocukların/insanların motorsiklet kullanımınında önüne geçilmesi elzemdir. Lütfen bu konuyada el atın sayın Valim.

Avatar
Çorumlu 2023-10-03 13:21:12

Çorum Texas olmasın.Çorum Çorum kalsın.

Avatar
Hüseyin 2023-10-03 13:32:47

Sayın valimizden ve emniyet müdürumüzden ALLAH razı olsun kendileri göreve gelmeden önce asayiş konusunda çorumda çok boşluk vardı ama şuanda asayiş konusunda başarılı işler yapılıyor İNŞALLAH da artarak devam eder bizler ve çocuklarımızda memleketimizde huzurla dolaşırız

Avatar
Halim 2023-10-03 21:06:49

Sayın valim ve kolluk ekibi daha önceki dönemden devraldığınız asayiş boşluğunu doldurdunuz ve doldurmaya devam ediyorsunuz.
Binlerce teşekkür
Yalnız ilçelerimizin köylerine dini bayramlarda gittiğimizde silah seslerinden rahat edemiyoruz.
Bayat İlçesi Yeşilçat Köyü nüfusuna kayıtlı bir vatandaş olarak köyde son10- 15 yıldır sakın bir bayram geçirdiğimi hatırlamıyorum
Arefe günü köye,şehirlerde oturan köy ahalisinin gelmesiyle birlikte teksasi aratmıyor.İlçe jandarmaların köye gelen vatandaşlarda özellikle silah araması yapmasını ve köylerde silah atılmasına bir çözüm bulmalarını istirham ediyorum

Avatar
Hilal 2023-10-03 18:21:49

Suriyeli ve mültecileride unutmayın