Ve yeniden başladı

Çorum Belediyesinin pandemi nedeniyle ara verdiği “Halk Günleri” buluşmaları tekrar başlıyor.

04 Ağustos 2021 Çarşamba 14:09

Çorum Belediyesinin pandemi nedeniyle ara verdiği “Halk Günleri” buluşmaları tekrar başladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın veya yardımcılarının vatandaşların talep ve önerilerini dinlediği “Halk Günleri” buluşmaları kaldığı yerden devam ediyor. Başkan Aşgın, sevginin ve barışın temellerini oluşturduğu hoşgörü ve muhabbet kültürünün mensubu olduklarını ve bu doğrultuda gönüllere girmekten başka dertleri olmadığını belirterek, “Sevginin şairi Yunus Emre’nin ‘Ben gelmedim dava için, benim işim sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmağa geldim’ dizelerinde ifade ettiği gibi gönüller yapmaya geldik. Hemşehrilerimizin derdiyle dertlenmeye, sevincini paylaşmaya geldik. Bu anlamda yaptığımız ve pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız halk günleri buluşmalarını tekrardan başlatıyoruz”dedi.

Çorumluların doğrudan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’la görüşebilecekleri “Halk günleri” buluşmaları bugünden itibaren her Çarşamba saat 14.00-16.00 arasında belediye başkanlığı makamında gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 05.08.2021 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cafer 2021-08-04 16:05:03

yangınlar devam eder siz kamp yaparsınız. pandemi hız kesmeden devam eder siz halk günü yaparsınız. bir durun Allah aşkınaaaa