Yeni yolda aydınlatma direkleri neden yok?

Gazi Caddesi’ni Fatih Caddesi 23 Nisan Kavşağı’na bağlayan Karakeçili yolunda aydınlatma direklerinin neden yapılmadığı soruluyor.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 11:04
Yeni yolda aydınlatma direkleri neden yok?

Gazi Caddesi’ni Fatih Caddesi 23 Nisan Kavşağı’na bağlayan Karakeçili yolunda aydınlatma direklerinin yapılmaması dikkat çekti.

Bazı okurlar, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birleştiren yeni yolun Gazi Caddesi kısmının büyük bir oranda bittiğini, asfalt ve kaldırım işlemlerinin tamamlandığını hatırlatarak, şu soruları yönelttiler; “Bu caddede neden aydınlatma direkleri yapılmadı.? İki gün sonra aydınlatma direkleri için tekrar kazılıp tekrar asfalt kaldırım çalışmaları mı yapılacak? Neden en başından bu işler yapılmıyor? Muhtemelen diğer açılan caddelerde de sistem aynı. Neden bütün alt yapı çalışmaları yapılmadan asfalt ve kaldırım yapılıyor bu sorun sadece burası için değil şehrin bütün her yerinde var.”

Son Güncelleme: 19.08.2019 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-08-19 13:07:24

Yap-boz çocukluk çağında çocuğunun yaratıcılığını geliştirmek için kullanılan oyuncaktır. Yaratıcılığı gelişirken yaptığı hamlenin sonucunu da düşünmeyi öğrenir çocuk. Bizde ise yap-boz belediyecilik oynayanların oyuncağı olmuş durumda.

Avatar
Furkan 2019-08-19 21:21:06

Yol var evet yapıldı ama neden tek yön neden araçlar çift park yapıyo alternatif yol olarak giriyoruz ama otomobillerin çift park yapması dap yola girmeye cekiniyoruz bunuda çözün yolda park yapılmasın daha kullanışlı olabilir

Avatar
Cebeci 2019-08-19 12:18:05

Yola fazla harcama yapmaya gerek yok.Bu yol kamulaştırmalar tamamlandıktan sonra yeniden yapılır.

banner165