Yeniden Başkan seçildi

İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mustafa Tuzcu yeniden seçildi.

26 Ocak 2019 Cumartesi 15:00
Yeniden Başkan seçildi

İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Olağan Genel Kurulu bugün Buhara Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu Salonu’nda gerçekleştirildi.

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti eski İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, ve çok sayıda üyenin katıldığı toplantıda, mevcut Başkan Mustafa Tuzcu yeniden İYC Çorum Şubesi Başkanı seçildi.

Kur’an- Kerim ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda öncelikle divan heyeti oluşturuldu.

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun faaliyet ve mali raporları ibrasının ardından yapılan seçimde Başkan seçilen Mustafa Tuzcu; “Bu hizmet bayrağını sizlerin ve yardımsever halkımızın desteği ile daha ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Bizleri bu göreve layık gördüğünüz için yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına, sizlere tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.

Son Güncelleme: 26.01.2019 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.