Yıllardır yapılmıyordu Aydınlıkevler’e asfalt

Çorum Belediyesi uzun yıllardır asfalt görmeyen Kale Mahallesi Aydınlıkevler'e asfalt serimi yaptı.

01 Haziran 2020 Pazartesi 19:08
Yıllardır yapılmıyordu Aydınlıkevler’e asfalt

Çorum Belediyesi, tüm mahallelerde alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Kale Mahallesi Aydınlıkevler Sokaklarda devam eden asfalt çalışmalarını Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Kale Mahalle Muhtarı Ali Şahin ile birlikte inceledi. Muhtar Şahin, uzun yıllardan beri sokaklarının asfalt beklediğini belirterek çalışmalar nedeniyle Başkan Aşgın’a teşekkür etti.

Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat ve Zübeyir Tuncel’in de hazır bulunduğu inceleme gezisinde konuşan Başkan Aşgın, toplam uzunluğu 560 metre, genişliği ise 8 metre olan Aydınlıkevler Sokaklara 1.100 ton asfalt döktüklerini vurguladı. Asfalt çalışmalarının asfalt planı doğrultusunda tüm mahallelerde devam ettiğinin altını çizen Başkan Aşgın, “Bugün, Kale Mahallesi’nde Eti Lisesi civarındayız. Kale Mahallesi Muhtarımızın ve mahalle sakinlerimizin bu bölgelerde afalt çalışması yapılmasıyla ilgili bir talebi vardı. Biz de şehrin bütün sokak ve caddeleri için verdiğimiz sözü tutarak Aydınlıkevler Sokakların asfaltını yenilemek için bugün buradayız.” Dedi.

Çorum halkının mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamasını, evde kalması gerektiğini ifade eden Başkan Aşgın, “Biz onlar için yolları, parkları, caddeleri, sokakları alt ve üst yapısıyla daha güzel noktaya getirmek için gece-gündüz aşkla çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Asfalt çalışması inceleme ziyaretinde Başkan yardımcıları İsmail Yağbat ve Zübeyir Tuncel ile birlikte Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin de hazır bulundu. Kale Mahallesi Muhtarı Ali Şahin, Başkan Aşgın ve belediye çalışanlarına “Öncelikle mahalle sakinlerim adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Hakikaten yıllardır bu bölgede bir asfalt çalışması yapılmamıştı. Bazı sıkıntılar yaşıyorduk. Sizlere ve emeği geçen tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Bugün buralara geldiniz ve bizleri mutlu ettiniz. Emeklerinize sağlık. Asfalt bekleyen bu sokağın asfaltını yenileyerek güzel bir hale getirdiniz. Belediyemizden ve sizlerden çok memnunuz.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.06.2020 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahmutevler 2020-06-02 10:47:09

Mahmutevler caddesine de bir asfalt atsanız

Avatar
Adil 2020-06-01 19:30:38

Zaten mahalle ayırmadan bu şekild e ihtiyaç olan her yere hizmet götürülmeli insanlar kendilerini ait hissedemiyor bu çok kötü bir psikoloji hangi parti olursa olsun hic ama hic farketmez

Avatar
eşitlik 2020-06-01 20:01:10

kaç kıllık asfalt duruyordu. vesile olanları tebrik etmek lazım.

Avatar
adsız 2020-06-02 10:09:14

Kaç yıldır asfalt yapılmayan yere asfalt yapıldı.Anlaşılan önceki belediye başkanları hakkaten çalışmamıslar.O kadar imkanlarla.Onların yapamadıkları ni yeni yeni yapıyoruz.

banner165