Zorlu’ya çifte kutlama

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Zorlu Oto Dizayn Sahibi Elvan Zorlu’yu ziyaret etti.

22 Ekim 2013 Salı 15:44
Zorlu’ya çifte kutlama


Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Zorlu Oto Dizayn Sahibi Elvan Zorlu’yu ziyaret etti.

Uygun ve kaliteli parçaları bir araya getirerek, dünyaya açılan ve Çorum’a katma değer sağlayan Zorlu Oto Dizayn sahibi Elvan Zorlu’yu kaliteli hizmet ve görsel dizayndan dolayı tebrik eden Rektör Alkan, 2016 yılında düzenlenecek  12’nci Dünya Üniversitelerarası Güreş Şampiyonası’nda kullanılmak maksadıyla Rektörlük VIP aracının iç dizaynını yapan Zorlu Oto Dizayn’a teşekkür etti.

Ziyaretten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Alkan’a teşekkür eden Zorlu Oto Dizayn sahibi Elvan Zorlu da, Rektör Alkan’ın göreve başlaması ile birlikte üniversitenin büyük bir ivme kazandığını, bu ivme için kendilerinin de üzerlerine düşen katkıyı vermeye hazır olduklarını belirterek “Siz Çorum için böyle içten koştururken,  üniversitemiz adına bir şeyler yapmak bizlere de gurur veriyor,  Çorum’da bizim, üniversite de bizim” dedi. 





Son Güncelleme: 22.10.2013 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.