Aşkın E Hali 33. sayısı çıktı

Aşkın E Hali Dergisi’nin 33. sayısı çıktı. 9 yaşına giren derginin bu sayısında “Nasıl Yazıyorlar” ismiyle bir dosya hazırlandı.

29 Ocak 2014 Çarşamba 12:26
 Aşkın E Hali 33. sayısı çıktı


Aşkın E Hali Dergisi’nin 33. sayısı çıktı. 9 yaşına giren derginin bu sayısında “Nasıl Yazıyorlar” ismiyle bir dosya hazırlandı.

Kenan Yaşar başyazısında; ‘ne yazdığımızdan çok, nasıl yazdığımız önemlidir, yazmanın bir yönüyle ortaya yeni bir şey koymak’ olduğunu vurgularken, szlerini ‘ne var ki bizler Hemingway'ın dediği gibi ustası olmayan bir zanaatın çıraklarıyız’ sözleriyle tamamlıyor.

Derginin bu sayısında Kenan Yaşar, Metin Demirci, Mehmet Önder, Mehmet Okumuş, Cihangir İslam Akgül, Ferda Balkaya Çetin, Ümran Serdar, Emre Keleş, Nihat Örs, Lokman Erdoğan, Doç. Dr. Meral Demiryürek, Nuray Alper, Çetin Tarı, Prof. Dr. Mehmet Demiryürek, Prof. Dr. Adem Kurt ve Serpil Tuncer öykü, şiir, deneme ve incelemeleriyle katkıda bulundu.

‘Nasıl Yazıyorlar’ dosyasında ise; Kenan Yaşar, Metin Demirci, A. Vahap Akbaş, Halit Yıldırım, Mustafa Özçelik, Mehmet Önder, Mustafa Uçurum, Nurettin Durman, Mehmet Okumuş, Onur Akbaş, Sergül Vural, Salim Kanat ve Murat Soyak nasıl yazdıklarını anlattılar.

Dergiyle irtibat kurmak isteyenler 
askinehalidergisi@hotmail.com ve kenanyasar19@hotmail.com mail adreslerinden ulaşabilir.








Son Güncelleme: 29.01.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.