DOKAP destekledi, bu yayla turizme açılıyor

Çorum’un Bayat Belediyesi’nin girişimleriyle DOKAP'ın desteklediği Kuşçaçimen Yaylası Projesi turizme kazandırılıyor.

01 Temmuz 2021 Perşembe 20:47
DOKAP destekledi, bu yayla turizme açılıyor

Çorum’un Bayat Belediyesi’nin girişimleriyle DOKAP (Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı) tarafından desteklenen Kuşçaçimen Yaylası Projesi turizme kazandırılıyor.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, İskilip Orman İşletme Müdürü Bülent Kayadibi ile Kuşçaçimen Yaylası’nda bir araya gelerek yapılması planlanan proje hakkında istişarede bulundu.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, Kuşçaçimen Yaylası’nda İskilip Orman İşletme Müdürü Bülent Kayadibi ile bir araya gelerek, yapılması planlanan Kuşçaçimen Yaylası Projesi hakkında istişarede bulundu.

Başkan Ünlü yaptığı açıklamada, şöyle dedi;“Kuşçaçimen Yaylası Projesi’nin hayata geçmesiyle, Karatepe Ormanı doğa turizminde Bölgenin cazibe merkezi olabilmesi için önemli bir adım daha atmış olacağız. İskilip Orman İşletme Müdürümüz ile birlikte yaptığımız incelemeler ve istişare sonucunda Kuşçaçimen Yaylasının en iyi şekilde halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çorum Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan, Sayın Erol Kavuncu, Sayın Oğuzhan Kaya, AK Parti Çorum İl Başkanımız Sayın Yusuf Ahlatcı, Çorum Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Giresun Valimiz Sayın Enver Ünlü ve DOKAP Başkanımız Sayın Hakan Gültekin'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Doymadilar 2021-07-01 21:10:42

Yaylalari rahat birakin. Her yeri beton yaptiniz simdi de gozunuzu yaylalara mi diktiniz.

Avatar
Gerçek dogasever 2022-12-13 14:47:38

Güzelim doğayı mahvettiniz.millet zaten beton yığınından uzaklaşıp kafa dinlemek için yaylalara geliyo sizde güzelim doğayı beton yığını yapiyorsunuz.halk işsiz bir iş sahası kurun güzelim doğayı beton yığını yapacaniza