Gezi turları başlıyor, işte gidilecek yerler

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın, Çorum'dan farklı noktalara gezi turlarının başlayacağını duyurdu.

01 Ağustos 2023 Salı 20:23
Gezi turları başlıyor, işte gidilecek yerler

Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın, Çorum’daki güngörmüşlerle bir araya geldiği programda, Çorum’dan farklı noktalara kültür gezilerinin devam edeceği bilgisini paylaştı.

KİMLER KATILDI?

Bahçelievler, Kale ve Yavruturna Mahallesi’nden gelen Güngörmüşler, Millet Bahçesi’nde Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın misafiri oldu. Programa Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Kale Mahallesi Muhtar Ali Şahin ve Yavruturna Mahallesi Muhtarı Metin Kaşar da katıldı.

FARKLI NOKTALARA GEZİ TURLARI

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, farklı şehirlere düzenledikleri gezi turlarına bu yıl da devam edeceklerini, gezilerle ilgili planlamanın yapıldığını belirterek, “Bu yıl birçok farklı yere götüreceğiz. Konya’dan Hacı Bektaş’a, Nevşehir’den Kapadokya’ya kadar kim nereye gitmek istiyorsa oraya götüreceğiz. Hemşehrilerimiz bu gezilerimizden istifade edebilirler.” Dedi.

GÜNGÖRMÜŞLER TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinliğe katılan muhalle muhtarları ve güngörmüşler de, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Kahvaltıya katılan misafirler daha sonra Başkan Aşgın’ın sürdüğü golf aracı ile millet bahçesini, ardından Çoruminia'yı gezme imkânı buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 2023-08-01 21:17:22

Belediye önce asli görevini yapsın. Milletin parasını üç beş kişi gezisi için harcamak israftır. Ülkenin ekonomisini düzeltin herkes kendi parası ile gezsin. Gezi düzenleyecekseniz 9 ve 10 sınıf öğrencilerini Çanakkaleye götürün. Çorumlu olup ilçeleri bilmeyen tanımayan gençleri ilçelere götürün. Liseden mezun olan gençler Alacahöyüğü Şapinovayı Koyunbaba köprüsünü vb görmemiş. İl dışına gittiğinde kendi ilinde ne var bilmiyor. Siz önce Çorumluya Çorumu tanıtın.

Avatar
Yunus 2023-08-02 00:19:59

Bu israfa dur deyin . Millet 5 liralık ekmek kuyruğunda bunlar kimin parası ile gezi yapıyor. Bu tasarruf genelgesine takılmıyor mu . Buna dur diyecek yok muıu

Avatar
Balbazar 2023-08-01 20:42:15

Satılmadık arsa varmış daha demekki.

Avatar
Çorum 2023-08-01 23:41:59

Belediye Başkanı konser ve geziden başka birşey bilmiyor zaten

Misafir Avatar
Zeki 2023-08-02 13:26:28 @Çorum

Gerçekten çok haklısınız. Bir sanatçının maliyeti en az 200-250 bin tl dir. Yazık bu israfa. tasarruf genelgesine de uyulmuyor. Arık buna bir son verilmeli. Belediyenin arabaları cirit atıyor her taraf da. Hani başkan ilk geldiğinde belediyeye kendi arabasıyla gelmişti ve müdürlerden arabaları alıp havuzda toplamıştı. İyide yapmıştı. Son zamanlarda maalesef kendisi tokla geziyor hatta gelin arabası bile yapıyor. Olduğun gibi gözükseniz daha iyi olur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Vay be 2023-08-02 09:06:24

Daha yeni tasarruf tedbiri açıklanmadimi? Sizin israf ettiğiniz bu paraların bedelini millet ödüyor. Kendinize gelin kardeşim sizden büyük Allah var. Yaptığınız israfın bedelinin sorulacagı Ahiret yurdu var.

Avatar
Başkanı Seven 2023-08-01 21:33:10

Sayın başkanım kültürel geziler gidenler açısından gerçekten faydalı. Şehrin tamamını gezdirmeniz mümkün değil. Bir de bu pahalılık ortamında tasarrufa gidilse vatandaş açısından daha güzel olur. Bu bütçe illa harcanacaksa fakirlere verdiğiniz yardım arttırılabilir, esnaf da kazanır.

Avatar
İskilipli 2023-08-02 08:17:36

Belediye öncelikle gezi düzenleyecekseniz lise öğrencilerini Çanakkaleye götürmelidir. İlimiz Çorum, Çorumlu olup ilçeleri bilmeyen tanımayan gençleri ilçelere götürülmelidir. Liseden mezun olan gençler Hatta Üniversitemizde okuyan gençler Alacahöyüğü, Şapinovayı, Koyunbaba köprüsünü, İskilip Kalesini, Evlük köyünü ( Akşemsittin hocanın çoçuklarının mezarları ve Çilehane mevcut) vb görmemiş. İl dışına gittiğinde kendi ilinde bihaber önce Çorumluya Çorumu tanıtılmasında fayda vardır. Güzel Yemeklerimiz var. Bunlardan bi haber olunmasın her ilçenin kendine özgü yemekleri var belediyelerde kendine çeki düzen eder ki ilçemize diğer ilçelerden misafer geliyor tesis kurarlar vs hayırlı olur inşAllah

Avatar
aşkla... 2023-08-02 09:18:51

böyle başkanı bırak çorum dünya görmemiştir. hay maşAllah başkanıma