Hemşehrimiz yaptı, Emine Erdoğan açtı

Hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı'nın Belediye Başkanı olduğu Ankara'nın Altındağ ilçesinde Bebek Kütüphanesi'nin açılışı yapıldı.

02 Şubat 2022 Çarşamba 21:28
Hemşehrimiz yaptı, Emine Erdoğan açtı

Ankara'nın Altındağ ilçesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Altındağ Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Karapürçek Mahallesi'ndeki Altındağ Bebek Kütüphanesi'nin açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı.

Kütüphaneyi gezerek yetkililerden bilgi alan Emine Erdoğan, bebek ve çocukları sevip oyuncaklar hediye etti.

Ücretsiz olarak tüm vatandaşlara açık olan bebek kütüphaneleri, özel rehber öğretmenler eşliğinde okuma alışkanlığını kazandırarak çocukların gelişimine katkı sağlayacak.

Son Güncelleme: 03.02.2022 18:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2022-02-03 13:22:48

Kütüphane olması açısından güzel de bebekler okuma yazma bilmiyor, anne, baba, mama gibi sözcüklerle yaşıyor.