İşin uzmanları İskilip’i inceledi

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bozdemir ve beraberindeki heyet...

16 Mart 2015 Pazartesi 11:44
 İşin uzmanları İskilip’i inceledi


Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Bozdemir ve beraberindeki heyet, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere hafta sonu İskilip’e geldi.


Kentin tarihi ve kültürel mekanlarını inceleyen heyet, İskilip Kalesi, Çatalkara Kültür Sanat Evi, Yazmalı Konak, İskilipli Atıf Hoca Anıt Mezar ve Külliyesi, Arastalar,  Etnografya Müzesi, Kral mezarları, Şeyh Yavsi Cami ve Redif Kışlası’nı ziyaret ederek Kaymakam Şuayib Gürsoy ve Belediye Başkanı Recep Çatma’dan bilgi aldı.


Yapılan istişarelerde, İskilip’in turizm potansiyelinin artırılmasına dayalı görüş alış verişinde bulunulurken, kısa ve uzun vadeli projeler değerlendirildi. İskilip’ten gelen taleplerin değerlendirildiği ifade edildi.


Ziyarette Çorum İl Kültür Müdürü Ali Özüdoğru, Müze Müdürü Önder İpek, Mimar Özgür Seyhan Akça, Müze Uygulamaları Şube Müdürü Çağlayan Yaman, Müze Projeleri Müdürü Levent Bilasa, Mimar Halil İbrahim Karacip hazır bulundu.



Son Güncelleme: 16.03.2015 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.