İskilip'te yazma sanatı hayat buluyor

İskilip'te Geleneksel Yazma Baskısı proje olarak yaşatılacak

04 Kasım 2017 Cumartesi 10:42
İskilip'te yazma sanatı hayat buluyor

İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü Bünyesinde (PRODES) hazırlanan “Gelenek - Gelecek Arasındaki Köprü: Geleneksel Yazma Baskısı” projesi Başlangıç ve tanıtım toplantısı  İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Proje Tanıtım ve Açılış toplantısına İskilip Kaymakamı Bahadır Güneş, Belediye Başkan Vekili Murat Önder, Jandarma Komutanı Ziya Balcıoğlu, Emniyet Müdürü Bahadır Vurgun, İskilip MYO Müdür Yardımcısı Abdulkadir Özdemir, Ziraat Odası Başkanı Kamil Akdoğan, Esnaf  ve sanatkarlar Odası  Başkanı İsmet Uslu,  STK Başkanları ve yöneticileri, Muhtarlar, Daire Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Proje Kapsamında 18-65 yaş arası 20 kadının eğitileceği proje 300 saatlik bir eğitim sürecinden oluşmakta. Kursiyer olarak katılmak isteyenlerin 6 Kasım 2017 Pazartesi gününden itibaren Dernek merkezine başvurarak kayıtlarının alınacağı proje Mart 2018 de yapılan çalışmaların sergilenmesi ile son bulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.