Kendilerini masallara bıraktılar

Çorum Barosu ve MaksaTakas Oyuncak işbirliği ile etkinlik düzenlendi.

24 Aralık 2017 Pazar 17:23
Kendilerini masallara bıraktılar

Çorum Barosu ve MaksaTakas Oyuncak işbirliği ile etkinlik düzenlendi.

Baro’da gerçekleştirilen etkinliğe Antalya’dan Masalcı Gizem Başbuğa katıldı.

Program Koordinatörü Av. Gülhan Keleş'in verdiği bilgiye göre, yaklaşık 100 kişinin katıldığı etkinlikte önce katılımcıların tanışmasını sağlayan müzikli oyunlar ile başlandı.

Heykel oyunu ile aileler ile çocukların birbirine fiziksel teması sağlandı. Oyunda çocuklar çamur gibi düşünülüp onlardan heykeller oluşturulması istendi. Daha sonra aynı şeyi çocuklar ailelerine yaptılar. Çok farklı heykeller ortaya çıktı.

Herkesin yerini alması ile Masalcı Gizem Başbuğa katılımcılara iç içe 3 masal anlattı. Masal için masalcı ortada bir daire oluşturdu; bakır, tüller, çubuklar, taşlar ve mumlar kullandı. Böylece doğanın enerjisini salona taşındığını söyledi.

Masallar hem çocukları hem büyükleri sarıp içine alırken çocukların yavaş yavaş ortaya doğru gelip yere uzanarak dinlediği ve kendini bu gizemli dünyaya bıraktığını görmek her şeye değdi.

Herkesin çok keyif alarak ayrıldığı program sonunda Masalcı Gizem Başbuğa'ya teşekür için ‘Kadeş Antlaşması’ plaketini Baro Başkanı Av. Altan Akpınar ve 'Hitit Güneş Kursu'nu program koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gülhan Keleş verdi.

Son Güncelleme: 24.12.2017 17:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.