Koyunbaba Türbesi’nde sonbahar

Osmancık'ın manevi değeri Koyun Baba Türbesi 'nde sonbahar başka bir güzel.

27 Kasım 2019 Çarşamba 18:54
Koyunbaba Türbesi’nde sonbahar

Osmancık'ın manevi değeri Koyun Baba Türbesi'ni yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de ziyaret ediyor.


15. yüzyılda Osmancık’ta yaşadığı bilinen Koyun Baba'nın ilçe merkezinde bulunan türbesi sonbaharda tablo gibi manzaralar oluşturuyor. Yaz-kış bütün yıl yerli ve yabancı ziyaretçileri ağırlayan Koyu Baba Türbesi’nde misafirler bir taraftan huzur dolu anlar, diğer bir taraftan da sonbahar manzarasında adeta renklerin senfonisi yaşıyor. Ziyaretçiler bu manevi ortamda sonbaharın bütün renklerini ve güzelliklerini barındıran manzarasına, doğallığına şahit olurken, fotoğraf meraklıları için de güzel kareler yakalama imkanı oluşturuyor.
Yerli turistlerin yılın 12 ayı ziyaret ettiği Koyun Baba türbesi’nde, türbe bahçesi içerisinde yere düşen ve içeriğinde İngilizce olarak ilçenin tarihi Koca Mehmet Paşa Camii (İmaret) ile ilgili kaleme alınan bilgi notu ise yabancı turistlerin de çok sık ziyaret ettiğini gösteriyor.


İHA

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bilirim ben 2019-11-27 19:04:11

o koyunbaba hazretleri dile gelsede o osmanciklilarin kendisine ne ettiklerini soylese... iflah olmaz osmancik bedduali

Misafir Avatar
sinan 2019-11-27 20:09:37 @bilirim ben

senin yaptığını çorumlu yapmaz.

Beğenmedim! (0)