Ödülle döndüler

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Çoksesli Korosu ödülle döndü.

13 Haziran 2023 Salı 11:03
Ödülle döndüler

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Çoksesli Korosu, 25. Türkiye Korolar Şenliği’nden ödülle döndü.

SAHNE, DİSİPLİN VE ESTETİK

Başarılı performansından dolayı değerlendirme kurulunun büyük beğenisini kazanan Müzik Bölümü Çoksesli Korosu, jüri tarafından Sahne Hâkimiyeti, Koro Disiplini ve Estetik Görüntü ödülüne layık görüldü.

SEÇKİN ESERLER SESLENDİRDİLER

Müzik Bölümü Çoksesli Korosu, 25. Türkiye Korolar Şenliği’nde ülkenin farklı noktalarından katılım sağlayan korolarla aynı platformda buluşarak koro edebiyatının en seçkin eserlerini başarılarıyla seslendirdi.
Öğretim Görevlisi Ceren Uygun Oğhan yönetimindeki koro sırasıyla geleneksel Fin halk şarkısı “On Suuri Sun Rantas Autius”, Peru halk şarkısı “Hanacpachap”, Fransız halk şarkısı “Tourdion” ile günümüz bestecilerinden Eric Whitacre’a ait “The Seal Lullaby” ve ülkemiz bestecilerinden Adnan Atalay’a ait “Ağacın Türküsü” gibi ulusal ve uluslararası bestecilerin eserlerini seslendirdi.

İLERİ MARŞI İLE FİNAL

Koro, son olarak İleri Marşı ile final yaparak izleyicilerden tam not aldı. Ayrıca koroya piyanosuyla öğretim elemanIı Akanda Doğan eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.