Proje başlıyor, sürücüler dikkat!

Çorum Belediyesi, tarihi meydan çalışmasını başlatıyor. 19 Eylül Salı günü iki cadde kısmen trafiğe kapatılacak.

17 Eylül 2023 Pazar 00:31
Proje başlıyor, sürücüler dikkat!

Çorum Belediyesi, tarihi meydan çalışmasını başlatıyor. İhalesi yapılan ve Cuma günü yer teslimi yapılan proje çalışmaları nedeniyle bazı yollar trafiğe geçici olarak kapatılacak.

İKİ CADDE KISMEN ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILIYOR

Çorum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamda, proje çalışmaları nedeniyle Kunduzhan Caddesi ve Osmancık Caddesi’nin bir bölümümün geçici olarak trafiğe kapatılacağı duyuruldu. 19 Eylül 2023 Salı gününden itibaren bu yolların trafiğe kapatılacağının belirtildiği açıklamada vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

SALI GÜNÜNDEN İTİBAREN TRAFİĞE KAPALI KISIMLAR

Kunduzhan Caddesi’nin Paşa Hamamı’ndan Merkez Simit Fırını’na kadar olan bölümü, Osmancık Caddesi’nin de Saat Kulesi’nden Ulu Cami’ye kadar olan bölümü araç trafiğine kapatılacak.

BİNEVLER VE ULUKAVAK OTOBÜS GÜZERGAHI DEĞİŞTİ

Osmancık Caddesi’nin geçici olarak trafiğe kapatılması nedeniyle toplu ulaşımda iki hattın güzergahı da değişecek. Binevler ve Ulukavak otobüsleri merkez otobüs durağından hareket ettikten sonra Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’nden Fatih Caddesi istikametine doğru hareket edecek.

Osmancık Caddesi’nde yer alan otobüs durağından meydan çalışmaları tamamlanana kadar yolcu indirme-bindirme işlemi yapılamayacak.

Son Güncelleme: 17.09.2023 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teknik Eleman 2023-09-17 17:20:04

Yazıklar olsun ! Çorumun 50 senelik şehir içi trafik sorununu çözecek olan saat kulesini Farabi caddesine bağlamadan sırf birkaç ayakkabıcı yüzünden trafiği daha da çıkmaz hale getirdiler, ve bunu da başarı diye açıklıyorlar.

Avatar
çorumlu 2023-09-17 20:30:58

Yapılacak olan meydanın altına yeraltı çarşısı yapılsa ayakkabıcılarda razı olur.Güzelde olur bazı şehirlerde var.Kırşehirde çok güzel olmuş

Avatar
Mantık 2023-09-17 20:48:24

En mantıklısı Farabi caddesini saat kulesi göbeğine sağlamaktı

Avatar
Sezer 2023-09-17 22:54:56

Farabi caddesinden saat kulesine yol açılmadıktan sonra kıymeti yok.Şehrin önünü niye açmazlar anlayamıyorum.Çöplüğüde al yeraltına olsun bitsin.Hem de görüntü kirliliği olmaz trafik rahatlar.

Avatar
Okuyucu 2023-09-17 22:48:08

Farabi caddesini gazi caddesine başlatacak olan eski reğis . Ya bu çöplük beni alır ya ben çöplüğü diye poz veren reisi çöplük satın aldı. Oranın açılmasıda için açılan dava dilekçesini geri çekti diyorlar.

Avatar
Olmamış 2023-09-18 06:26:08

Şimdi efendiler yol demek kan akışı sağlayan damar misali yaşamın kendisidir.Nekadar yol okadar canlılık demektir bunları herkes bilir anlatmak lüzumsuz bir zaman kaybıdır ama hiç olmamış bu olmamış inşAllah yol işini ciddiye alırlar yoksa Çorumlu için sahne acıklı hal almaya gidiyor çünkü çift taraflı ulaşımın olmadığı bağlantı yollarının yükünü olmadık yollara yüklemek sadece çile üretmektedir yada ben bilmiyorum...o halde hayırlı olsun

Avatar
Teşekkür 2023-09-17 23:33:00

Belediyenin bayat gedigindeki dere ıslah çalışmasını tebrik ediyorum.ileriyi görmek bu ... tebrikler

Avatar
Saat kulesi 2023-09-18 06:54:50

Kule nin taşları mı sıvası mı bilmem ama ufalanma sonucu dibine düşüyor parçaları yetkili beyler, meydan yapıyok derken kuleyi de kurtarmayı unutmayın...nerede o eski Çorum hey beeee..40 yıl önce sarışın turist hiç eksik olmazdı Çorumdan şimdilerde biz bile gitmek ister olduk yeşil Çorumumuzdan