Renkli yarıyıl şenliği

Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi tarafından yarıyıl şenliği düzenlendi.

29 Ocak 2014 Çarşamba 12:00
 Renkli yarıyıl şenliği


Çorum Belediyesi NFK Gençlik Merkezi tarafından yarıyıl şenliği düzenlendi.

Belediye Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Devlet Tiyatro Salonu’nda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen programa TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

NFK’da eğitim hizmeti alan öğrencilerin şarkı, şiir, tiyatro gösterileri ve taklitlerinin de yer aldığı gecede başarılı öğrencilere ödül de verildi. Program öncesi konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Başbakanımızın da her fırsatta söylediği gibi milletimizin hizmetkârıyız. Ne mutlu bize ki, bugün böyle bir güzelliği hep birlikte yaşamayı Allah bize nasip etti. Ben öncelikle bu yavrularımızı bizlere emanet eden anne ve babalara teşekkür ediyorum” dedi.

Anne ve babaların kendilerine emanet ettiği, NFK’da eğitim gören öğrencilerin iyi yetişmesi, geleceğin ihtiyaçlarına göre daha donanımlı hale gelmeleri için çalıştıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Bizlere inanıp güvenerek yavrularınızı bize teslim ettiğiniz için sizlere gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu da yaptığı konuşmada, çocukların eğitim alabilmeleri için NFK Gençlik Merkezi’ni açan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye teşekkür etti.  Başkan Külcü’yü merkezin açılması nedeniyle kutlayan Uslu, “Çocukların yetişmesinde, güzel bilgiler ile donanmasında, hayata daha donanımla hazırlanmasında v katkısı olan herkese teşekkür ediyor ediyorum.” dedi.




Son Güncelleme: 29.01.2014 12:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.