Şapinuva güzelleşecek

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ortaköy ve ören yeri Şapinuva için destek sözü verdi.

02 Ağustos 2021 Pazartesi 14:27
Şapinuva güzelleşecek

Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Ortaköy ve ören yeri Şapinuva için destek sözü verdi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ile bir araya gelen Aşgın,  ilçede yapılacak hizmetler ve Şapinuva ören yerinde güzelleştirme çalışmalarına katkı vereceklerini bildirdi.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, “Ortaköy ilçemize yapılacak hizmetler ile Şapinuva ören yerinde güzelleştirme çalışmalarını değerlendirmek amacıyla Çorum Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgınile bir araya geldik ve kendisinden desteklerini talep ettik. Sağolsun başkanımız bizlere yapılacak çalışmalarda destek vereceğini, Çorum’un ve Ortaköy ilçemizin gelişip güzelleşmesi için imkanlarımızı hep birlikte kullanarak katkılar sağlayacaklarını belirtti.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seyit imamoğlu 2021-08-02 19:34:43

yakında herşey güzel olacak siz hiç merak etmeyin !!!!

Avatar
Ortaköy'lü 2021-08-02 23:25:11

Çorumu, Çorumlulara tanıtmak gerekiyor. Çorumluların bir çoğu Çorumda ki tarihi yerleri hattuşayı, alacahöyüğü, şapinuvayı ayrıca Çorumda bulunan yaylaları, İncesu kamyonun,Çorumda bulunan göletleri ve bunlar gibi bir çok görülmesi gereken yerleri bir çok Çorumlu bilmiyor. İlk önce Çorumumuzu kendimize Çorumlulara tanıtmak olmalıdır.

Avatar
Secaatin gül 2021-08-03 23:32:48

Ne yapacak Taner başkan merak ettim .sarlatanlik Ortaköy belediyesinin işi zaten .önce ilçede su problemini çözün sonra güzelleştirir