Ve o restoran açılıyor

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde oluşturduğu Çorum yemekleri konseptindeki restoran hizmete açılıyor.

07 Temmuz 2023 Cuma 15:29
Ve o restoran açılıyor

Çorum Belediyesi’nin Velipaşa Hanı içerisinde oluşturduğu Çorum yemekleri konseptindeki restoran 10 Temmuz 2023 Pazartesi günü açılacak. Yöresel Çorum Mutfağı Restoranı açılışla birlikte misafirlerini ağırlayacak.

PAZARTESİ GÜNÜ HİZMETTE

Çorum halkının yoğun ilgi gösterdiği sosyal tesisleri hizmete açıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, tarihi Velipaşa Hanı içerisinde yer alan Çorum yemekleri konseptindeki restoranın da 10 Temmuz Pazartesi günü açılacağının bilgisini paylaştı.

BAŞKAN NE DEDİ?

Başkan Aşgın, “Göreve geldikten sonra yedi noktaya sosyal tesis yaptık. Sosyal tesislerimiz hakikaten çok güzel bir işlev görüyor. Şimdi de Velipaşa Hanı içerisinde ilk kez sosyal tesis mantığıyla bir restoran açacağız. Yöresel yemeklerin yer alacağı restoran diğer sosyal tesisler gibi Çorum belediyesi tarafından işletilecek.  Uygun fiyatlarla yöresel yemekler halkımıza ve misafirlere sunulacak. Şehir dışından misafirlerimiz geldiği zaman İskilip dolmasından Çorum baklavasına kadar birçok yöresel yemek çeşidi ikramında bulunabileceğimiz bir restoranımız olacak.” dedi.

KADİM ÇORUM MUTFAĞI

Açılış töreninin 10 Temmuz Pazartesi günü saat 18.00’de yapılacağını duyuran Başkan Aşgın “Binlerce yıllık kadim Çorum mutfağımızın onlarca lezzetinin yer aldığı Yöresel Çorum Mutfağı’nın açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

2

Son Güncelleme: 10.07.2023 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Takdir 2023-07-07 18:24:14

Fiatlarıda yazalım lütfen

Avatar
İskilipli 2023-07-07 22:37:41

Hep böyle bir evim olmasını isterim

Avatar
Şaşkın ördek 2023-07-07 15:40:22

Allah razı olsun başkanım. Gerçekten çok ihtiyaç vardı. Geç bile kalınmıştı.Çorum ve gastronomisinin tanıtımı için çok önemliydi.İnşAllah kalede bir an önce hizmete açılır. Yapılan güzel çalışmaları alkışlamak gerekir.

Avatar
Fahri şimşek 2023-07-07 21:48:10

Yapılan her hizmete teşekkürler ????????????

Avatar
Matşah 2023-07-08 01:40:08

Buharadaki inci parkın içine de bir sosyal tesis isteriz oradaki inci düğün salonu atıl bir şekilde duruyor. Oraya yapılacak sosyal bir tesis yaz kış o bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılar