AK Parti Şahiner’e cevap verdi

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in belediye meclis üyeleri için yaptığı açıklamaya cevap verdi.

06 Nisan 2020 Pazartesi 12:48
AK Parti Şahiner’e cevap verdi

AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Metin Özsarı, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in belediye meclis üyeleri için yaptığı açıklamaya cevap verdi.

AK Parti teşkilatları, yönetim kurulları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin bir bütün olduğunu vurgulayan Özsarı, şunları kaydetti: “Gurup kararları birlikte alınır ve hayata geçirilir. Memleketimizin devletimizin ve milletimizin menfaati her zaman ön plandadır. Kendi şahsi menfaatin için hamaset yapan başkan yine radara yakalandın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığının aldığı karar ile ayrık ve bitişik nizamda bina yapma şekli bellidir. Belediye meclis üyelerimiz bu doğrultu da iradelerini ortaya koymuşlardır. 9 belediye meclis üyemiz partimiz adına seçilmişlerdir. Sungurlu adına yapılacak yararlı işlerde söz sahibidirler. Belediye meclisini kendi özel arsana imtiyaz elde etmek için kullanmaya çalışıyorsun.

Sungurlu adına ortak aklın, ortak düşüncenin vücut bulduğu her hususta 9 belediye meclis üyemiz iradelerini ortaya koymuşlardır ve koyacaklardır. Kanal 5’teki canlı yayında meclis üyelerimize uyumlu çalıştıkları için teşekkür ediyordun. Şu anki yapmış olduğun talihsiz açıklamalarını anlamakta güçlük çekiyoruz.

Dünya ve ülkemizde yaşanan virüs salgınından dolayı devletimiz ve milletimiz büyük bir dayanışma ve birliktelik içerisinde ve seferberlik halindeyken apar topar kendi parselin için bu kararları aldırmak neyin nesi?

Birlik ve beraberlikten bahsederken şu soruları kamu vicdanına sunuyoruz.

1- Pazarcı esnafını neden rencide ettin. Pazarcı esnafının dediğine göre bu zor zamanlarda rant mı sağlıyorsun?

2- Esnafa şu zor günlerde sahip çıkman gerekirken neden esnafı darp ettiriyorsun?

3- Personellerini sürgün etmek liyakat mı?

4- Gariban işçileri işten çıkartmak sahip çıkmak mı?

5- Kendi arazini belediye imkanlarıyla düzeltmek mi?

6- Siyasi rakibin olan ama sonuçta esnaf olan belediye başkan adayımızın işyerinin önüne otobüs çekmek hangi ahlak ve hukuka uygundur?

İlçemizde yaşanan bu gerçekleri hepimiz biliyoruz. Kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

Ülkemizin gerçek gündemi korona virüstür. Milletimizin sağlık ve sıhhati elzemdir. Birlik ve beraberliği sağlayarak gücümüzü bu noktada birleştirmemiz gerekmektedir. Başkan sizde şehr-ül emin olarak bu zor günlerimizde hep birlikte hareket etmek zorundayız.

Daha güçlü Sungurlu, daha güçlü Türkiye için evde kal Sungurlu. İnşallah bu günleri hep birlikte atlatacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Can 2020-04-06 13:02:04

Açıklamayı yapanın boş adam Olduğu açık.tanımıyorum.belediye başkanını da tanımıyorum.ama seçimlerde bu başkan adaylığını koysa akp nin karizmasını ayaklar altına alır.siyasetten o kadar bi haber ki seçimlerde sungurlu halkının başkana güvendiği için seçtiğini anlayamamış..başkanın icraatlerini haberler den takip ediyorum.insan kendini zaten belli ediyor.işi partiye dökersen, şöyle kafayı kaldır bak Sungurlu dan başka akp nin başkanlığındaki belediyelerde durum ne..insanlar uyandı artık, uyandıklarının en büyük örneği de iskilip osmancık ve sungurlunun el değiştirmesi.belediyelerde şahsa oy verilir, başkasının arazisini düzlemiş, çalmış, çırpmış bunlar devleti ilgilendirir, hesabını önce devlet sorar suçu varsa halk bi dahaki seçimde sorar.halk ayağına gelen hizmete bakar, o kadar geldim gittim, osmancık doğalgaz sonrası çamur deryasıydı, iskilip çamur deryasıydı, halk ne yaptı seçmedi, sungurlu da ben çamur görmedim.kıymetini bilin başkanınıZın.iyi bir aday olsaydı, halk akpye inansaydı seçerdi.seçmedi

Avatar
Ahmet 2020-04-06 14:15:37

Böyle bir üsluba sahip adam ilçe başkanı oluyorsa vay akp nin haline...diyeceğim ama akp tam olarak bu

Avatar
Halk 2020-04-06 16:43:08

John musun can mısın madem orada yaşamıyorsun sen ne karışıyorsun?

Avatar
Kardeşim 2020-04-06 22:28:37

Karşı çıktığınız meclis toplantısının gündemleri arasında itfaiye alımı, ilaçlama makinesi veya aracı alımı ile yeni otobüs alınması var. Yapılan açıklamanızın bunlarla ilgisi nedir anlamadım. Bu alımlara neden karşı oy verdiniz bunu açıklamanız gerekliydi. Sırf Şahiner tekrar seçilsin diye ilçe başkanlığı yapıyor bunlar, çok gülünç bir durum :)))))