Altaylı o sözleri köşesine taşıdı

HaberTürk Yazarı Fatih Altaylı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in tartışılan sözlerini köşesine taşıdı.

27 Mayıs 2020 Çarşamba 15:17
Altaylı o sözleri köşesine taşıdı

HaberTürk Yazarı Fatih Altaylı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in tartışılan ve tepkilere neden olan sözlerini köşesine taşıdı.

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, ‘Çorum İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir’in, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile video konferans yöntemiyle yapılan görüşmede, ‘Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin’ ifadesini kullandığını hatırlattı.

İşte Altaylı’nın Demir’in tartışmalara neden olan sözleri ile ilgili ‘Evlat canından cömertlik’ başlıklı yazısının o bölümü:

Siyasette yalakalığın yeri vardır elbette ama abartılısının yeri olmamalı.

Tecrübeli siyasetçi bunu anlayıp ayırt edebilen siyasetçidir diye düşünürüm.

Son yıllarda pek çok taraftarının ya da seveninin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Allah benim ömrümden alsın size versin” dediğini duyuyoruz, sosyal medyada falan görüyoruz.

Ancak ilk kez birisi çıtayı kimsenin yanına kolay kolay yaklaşamayacağı bir yere taşıdı.

AK Partili bir hanımefendi kendi canı ile yetinmedi “Çocuklarımın ömrünü de size versin” dedi.

Ben Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu söylemden hiç ama hiç memnun kalmadığını zannediyorum.

Hatta eminim.

Kadının bahanesi de şu:

“Memlekete yararı yüzünden dedim.”

Söylem zaten başından gayrı İslami.

Kaderi ve gaybı mı biliyorsunuz hanımefendi!

Sizin evlatlarınızdan birinin gelecekte memlekete veya insanlığa çok çok daha faydalı olmayacağına dair bir bilginiz mi var!

Hangi hakla ve güçle bunu söylüyorsunuz.

Dahası Tayyip Erdoğan bugün kendi evladının canını bile umursamayan birinin yarın uğruna evladının canından vazgeçtiğini söylediği birine de çok kolay ihanet edebileceğini bilir.

Son Güncelleme: 27.05.2020 15:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tolga 2020-05-27 16:07:23

Aile bakanlığı çocukları koruma altına almalı...

Avatar
Ahmet 2020-05-27 15:55:09

Bizi kıskanan sözde insanlıktan nasibini almamış batıda biri böyle bir sözü ağzından kaçırsa istifa ederdi ama makamı çocuklarından çok seven birinin bunu yapması imkansız.

Avatar
Hamdi 2020-05-27 17:52:30

Çocukların yaşı kaçtır bilmiyorum ama çocuklar bu durumu öğrendiler. Eğer ki yaşları küçük ise bir kaç sene sonra öğrenecekler. Ortada vahim bir tablo var. Bu çocuklar bu anneye nasıl bir bakış ile bakacak.baba olayı nasıl yorumlayacak. Konuya ne taraftan bakarsam bak. Psikolojik bir olumsuzluk ortaya çıkıyor. Konunun elle tutulur Bi tarafı yok. Birileri çıkıp Bi açıklama yapmalı.

Avatar
vekiller 2020-05-27 19:20:35

çorum halkı olarak bu kadının derhal istifa etmesi gerekmektedir.etmiyorsada vekillerin ve il başkanının olaya el atması gerekiyor.meryem demir istifaaaaaaaaaaaaaaa

Avatar
Ali 2020-05-28 00:20:06

Tolga Bey'den süper öneri gelmiş. Destekliyorum

Avatar
Fatih 2020-05-27 16:37:05

Çok doğru, belki senin çocukların bu ülkeye Tayyip Erdoğan’dan daha faydalı olacak..

Avatar
Mehmet 2020-05-27 20:54:00

Siyasette ve sanat dünyasında kötü reklamla gündemde kalmak çok bilinen bir durum.Bazen kendi şahsiyetlerini de ayaklar altına alarak yapılan gündem olma ve gündemde kalma çabaları artık bir kimlik iddaasıyla siyaset yapanlarda da görülüyor.Bir inancın ya da bir hayatın bir parçası ve hesap verilebilir bir alan siyasette koltukta kalabilmek için iftiralarla dolu dosya savaşları ve günah avcılığı artık doğal kabul ediliyor.Günahın doğallaşması günahın yaşam tarzına dönüşmesine sebep oluyor.Daha üst pozisyondakilerin bu ve buna benzer durumlara dur dememeleri hem yalakalılıkta hem de ilkesizlikte sınır tanımıyor.Ama bu olay bunların yanısıra orada bulunanların hepsini aşarak şeksiz şüphesiz bir itaata hazır bir olduğu mesajını veriyor.

Avatar
böyle bak 2020-05-27 15:51:55

basına kapalı toplantıyı sosyal medyada paylaşmak parti disiplinine ne kadar uyuyor, etik mi... herkes Meryem hanıma saldırıyor, mahrem bir toplantı bu ve kayıtların paylaşılması için Meryem hanımdan ve genel merkezden izin alındı mı

Misafir Avatar
cafer 2020-05-28 08:14:52 @böyle bak

ya bir git şoyanda oyna sen

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Ahmet 2020-05-27 16:59:41 @böyle bak

Kızman gereken videoyu paylaşan mı yoksa yaranmak için evladını dahi ortaya atan mı?

Beğenmedim! (1)

banner165