Çorum bir, Sincan iki

Kanal 5 Televizyonu'nun sokak röportajında Ankara Sincan'da yaşayan bir vatandaş Türkiye'nin en temiz şehrini Çorum olarak ilan etti.

19 Kasım 2021 Cuma 23:52
Çorum bir, Sincan iki

Kanal 5 Televizyonu Aydın Tufan’la Gündem Özel programında sokaklarda halkın nabzını tuttu.

Sokak röportajında Ankara’nın Sincan ilçesinde yaşayan bir vatandaş, kendisine uzatılan mikrofona, “Türkiye’nin en güzel, temiz şehri Çorum bir, ikinci Sincan. Bak Çorum Belediye Başkanı bir, ikinci Murat Ercan (Sincan Belediye Başkanı) ve Sincan. Murat Bey’den memnunuz yani sıkıntısı yok." dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum’la ilgili düşüncelerini aktaran Sincanlı vatandaşa sosyal medya hesabından teşekkür etti. Aşgın, “Sincanlı kardeşimize bir hakkı teslim ettiği için teşekkür ediyoruz... Murat Ercan Başkanımıza da Çorum'dan selamlar.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 20.11.2021 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Habere bak cay demle 2021-11-20 13:52:23

Habere bak. Allah aşkina böyle saçma haberleri çok ariyormusunuz. Keciorendeki Çorumlulara sorun onumuzdeki hafta da , bir sonraki hafta da Yenimahalle , sonra Mamak :)

Avatar
Haberi eleştirene bak çay femle 2021-11-21 18:55:46

Habercim 19 a yaptiğı ilkeli haberkerden dolayı teşekürler