3 ayda bitecek

AK Parti Milletvekili Ceylan, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 3 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

10 Eylül 2020 Perşembe 11:59
3 ayda bitecek

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz hafta temeli Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde temeli atılan Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 3 ay içinde tamamlanacağını söyledi.

KANDER Çorum Şube Başkanı Hülya Karabıyık, Çorum’da Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin kazandırılacak olması nedeniyle AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

KANDER Çorum Şube Başkanı Hülya Karabıyık, derneği yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kanser tedavisi gören hasta ve yakınlarının yaşadığı zorluğu çok yakından bildiklerini belirten Karabıyık, Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya böyle bir merkezin Çorum’a kazandırılmasından dolayı teşekkür etti.

Karabıyık, Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin 12 yıllık hayali olduğunu dile getirirken, bu hayalinin gerçekleşmesini sağlayanlara minnettar olduklarını vurguladı.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Çorum’da da her ilde yaşandığı gibi kanser vakalarının olduğunu ve hem hastaların, hem de yakınlarının tedavi için ağırlıklı olarak büyükşehirlere gitmek zorunda kaldıklarını hatırlattı. Son 2-3 yıldır Onkoloji Tedavi Merkezi’nin Çorum’a kazandırılması için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Ceylan, geçtiğimiz günlerde binanın temelinin atıldığını hatırlatarak, “İnşallah 3 ay içerisinde binamızı tamamlayacağız. Bina bittikten sonra da tüm cihazların en kısa süre içerisinde kurulumu yapılacaktır. Bu tesisin Çorum’a kazandırılması konusunda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ediyorum. Yerelde de İl Başkanımız Yusuf beyin çabalarıyla projesi hazırlandı ve yapımı konusunda ciddi çalışmalar yapıldı. Çorum’a kazandırılan tarihi yatırımlardan biri olacak. İnşallah bu hastalıkla uğraşan hemşehrilerimizin hizmet ayağına getirilmiş olacak” dedi.

Son Güncelleme: 10.09.2020 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Teo 2020-09-10 15:12:34

Sizde inandınız mı. Siyasetçiler için yalan, ekmek su gibi

Avatar
hulagu han 2020-09-10 19:36:33

90 gün değilde 199 günde yapilsada biraz daha büyük ve yatak sayısı fazla olsa idi. komşu illerden gelen olurdu.Çorum un da ek bina yapmadan daha uzun süre sıkıntısız sorunsuz işini gorurdu.Hani Atatürkün Ankara Kızılay daki yol hatırası gibi