5 öncelikli hekim branşı için girişim

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaretinde 5 önemli hekim branşı için talepte bulundu.

02 Şubat 2023 Perşembe 20:32
5 öncelikli hekim branşı için girişim

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir'i ziyaret ederek; Çorum merkez ve ilçelerinde devam eden sağlık yatırımları ve yapımı planlanan projeler ile talepleri istişare etti.

Bu kapsamda öncelikle Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil ihtiyacı olan; Kadın Doğum Uzmanı, Çocuk Kardiyoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Onkoloji Uzmanı Radyosyon Onkoloji Uzmanı ile ilçe hastanelerinin ve sağlık kuruluşlarının hekim, personel, ekipman vb. ihtiyaç ve talepleri Bakan Yardımcısı Eldemir’e iletildi.

Kavuncu yaptığı açıklamada, “Hemşehrilerimizin sağlık alanındaki ihtiyaçlarının en iyi şekilde karşılanması amacıyla, inşaatları devam eden ve önümüzdeki dönemde, ilimiz genelinde yapılacak yeni sağlık yatırım ve hizmetleri ile, ilimizin sağlık alanında ki çıtasını daha da yükseltecek, Çorum'u sağlıkta marka şehir haline getirecektir.

İlgi ve alakaları, taleplerimize son derece olumlu yaklaşımları nedeniyle kıymetli Bakanımıza hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”dedi.

Son Güncelleme: 03.02.2023 18:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Randevu yooook 2023-02-02 23:44:36

4 aydır plastik cerrahiden randevu alamıyorum. Cildiyeden de alamıyorum. Bakanlık koridorlarında resim çekileceğine randevu sistemine çözüm bulun sayın sakallı vekilim.

Avatar
Hekim 2023-02-02 21:55:46

Çorum'da öyle bir isim var ben dahil birçok çorumlu hekim arkadaşi çorum'dan kaçırdı. Sen yıllarca ilçede çalışıyorsun elin oğlu geldiği gibi merkeze çekiliyor. Herşey bir m. Vekilinin telefonuna bakıyor.

Avatar
Vatandaş 2023-02-03 00:48:04

İl Sağlık müdürü tıp fakültesi dekanı başhekim siyasiler hiç bir halta yaradığınız yok en önemli bölüm inme bölümü daha açamadınız yazıklar olsun hepinize yüzlerce ölen felç kalan adamın vebali üstünüzde beyin anjiyosu inme bölümü olmayan üniversite hastanesi bizden başka yoktur bu ayıp hepinizin

Avatar
Çorumlu 2023-02-02 23:02:56

İlaçlar bulunmuyor,hekimler gidiyor istifa ediyor randevu aylar sonrasına tebrikler sağlıkta çağ atladık.

Avatar
Çorumlu hekim 2023-02-03 09:33:45

Hekim arkadaşim gibi bende memleketi terk etmek zorunda kalanlardanim.. Ömer sobacı gibi el ayak opmuyoruz.. mahkeme mahkeme dolaşıp yaşımızi küçültmedik.. koltuk sevdası için koskoca memleketimi bu duruma düşüren onu koruyan vekillere yazıklar olsun

Avatar
Devlet 2023-02-03 00:48:26

Devletin yaptığı atamada bu fotoğraf niye, seçim yaklaşıyor, ....yapmaya gerek yok, senin görevin meclisde kanun yapmak, varsa yoksa fotoğraf

Avatar
yabancı 2023-02-03 09:59:35

zobacı bizim vekil adayımızdır. yedirmeyiz onu. bi dediğimizi iki etmiyor

Avatar
Çorumlu 2023-02-03 13:52:30

Memleketimize yazık kaliteli yöneticiler seçemedik. Başhekim sezikli hocamızı bile yediler. Yazık bizlere, ondan sonra çorumda doktor durmuyor kaçıp gidiyor.