Bakan Yardımcısı hastaneler için geliyor

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, eski Devlet Hastanesi'nin yeniden hizmete açılması ve Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni yerinde incelemek üzere Çorum'a gelecek.

05 Ekim 2019 Cumartesi 20:53
Bakan Yardımcısı hastaneler için geliyor

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir, eski Devlet Hastanesi binasının yeniden hizmete açılması ile Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni yerinde incelemek üzere Çorum’a gelecek.

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirilen istişare toplantısında Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir araya geldi.

Ahlatcı, yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca ile yaptığımız görüşmede eski Devlet Hastanemizin yeniden hizmete açılabilmesi ve mevcut Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemizin durumunun yerinde incelemesi için Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Erdemir Çorum’a gelecek. Sayın Bakanımıza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Son Güncelleme: 08.10.2019 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih 2019-10-05 23:13:09

inşAllah Sayın bakan yardımcımız hastane çevresi rezilliğini görür.Acil tarafındaki otoparka bir asvalt döktürüp düzenletemeyenleri şikayet etmenin tam zamanı.

Avatar
Hey_hat hastanede otopark rezaleti 2019-10-06 11:29:22

Birhaztanede olmazsa olmaz ilk şey OTOPARKININ OLMASIDIR. eğt. Arş. Hst. açılalı 3 yıl oldu hala arkadaki otopark kapalı. REZALET DİZ BOYU. YAZIKLAR OLSUN SİZEDE SİYASETİNİZEDE. BECERİKSİZLER... Hastanede sıra alamıyoruz, doktor yok, mhrs dersen ve yersen onuda ararsan oda dolu diyor. Malesef 3 yıldır rezalet saymakla bitmiyor. Kendilerine gelince bir telefonla randevu ve doktor ayarlanıyor. Neymiş efendim BAŞHEKİMLİK hastasıymış. SIRA BİKE BEKLEMİYORLAR. Ya bir siyasinin yakini, yada ensesi kalının teki. Yada hadtane çalışanı hani şu kadroya alınan varya onun yakini... YERSEN. AMA ASIL YİYEN ONLAR. Elhamdülillah bu millet saf ve temiz. Ahirette belli olacak ANGUT GİBİ DİLİ DIŞARDA HAJ YİYİCİLER SİZİİİİİ.

Avatar
Çorumlu 2019-10-06 13:48:49

İlçe hastaneleri düzelmeden merkezdeki hastaneler düzelmez.. Ama bunu anlayacak zeka ve vizyon bizim yöneticilerde yok..