Başhekim ve ekibine çifte teşekkür

Milletvekili Erol Kavuncu, Hasan Paşa Polikliniği'ne FTR Ünitesi kazandırılması ve aşılama oranındaki başarı nedeniyle hastane yönetimine teşekkür etti.

07 Ekim 2021 Perşembe 21:59
Başhekim ve ekibine çifte teşekkür

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Çorum’un aşılama oranında mavi kategoriye geçerek ülke genelinde 22 il arasına girmesi ve Hasan Paşa Polikliniği’ne Fizik Tedavi Ünitesi aaçılmasındaki gayretlerinden dolayı sağlığın yöneticilerine teşekkür etti.

Milletvekili Kavuncu, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek Başhekim Prof. Dr. Mesut Sezikli ve ekibiyle bir araya geldi.

Kavuncu, burada yaptığı açıklamada, şöyle dedi: “Çorum’da vatandaşlara sunulan aşı hizmetleri, kentte aşılamada büyük bir başarı gösterilerek, ilk 20 il arasına girilerek mavi kategoriye geçilmesi, ilimizde salgının seyri, hastanemizde sağlık hizmetleri ve sağlık personelimizin talep ve beklentileri konularını değerlendirdiğimiz verimli bir istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Pandemi sürecindeki özverili çalışmaları, ilimize, bölgemize sundukları kaliteli sağlık hizmeti nedeniyle Hastane Başhekimimiz Prof. Dr Mesut Sezikli hocamız ve onun şahsında bütün sağlık çalışanlarımızı tebrik ve teşekkür ediyor, başarılı hizmetlerinin devamını diliyorum.”dedi.

Milletvekili Kavuncu, daha sonra Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hasan Paşa Fizik Tedavi Ünitesi’nde incelemelerde bulundu.

İl Sağlık Müdürü Dr. Ömer Sobacı, Başhekim Prof. Dr. Mesut Sezikli, başhekim yardımcıları ve ünite sorumlusu ile birlikte FTR ünitesi hakkında bilgi aldıklarını belirten Kavuncu, “Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi FTR Servisine ek olarak açılan Hasan Paşa Fizik Tedavi Ünitesi;  4 Fizik Tedavi Teknikeri, 1 Fizyoterapist ve 1 Fizik Tedavi Hekimi ile hizmet vererek günlük 100 hastamızın tedavisine cevap verecek çok önemli bir ihtiyacı karşılamış olacaktır.”diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vtndş 2021-10-08 08:49:59

İşçi personelin mesai saatlerini oynayarak zora soktukları ve gece ücretlerini kestikleri içinde teşekkür edelim.

Misafir Avatar
Sedat 2021-10-11 19:05:43 @Vtndş

işçilerin sorunlarını çözecek kimse yok mu? işçi meselesi memleket meselesi...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
erkan 2021-10-08 11:29:12 @Vtndş

kibir,ego,kendini beğenmişlik,karşısındakini önemsiz görme anlayışı varken işciyi kimse muhatap alıpta sorununuz nedir diye de sormaz.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
çorumlu vatandaş 2021-10-08 10:20:16 @Vtndş

Aylardır işcilerin huzursuz olduklarını bu siteye yazmış oldukları yorumlarda okuduk.Konunun muhatapları ile taraflar arasında bir toplantı yapılıp sorunlarının çözüme kavuşması, vatandaşın daha kaliteli hizmet alması açısından önemli olacağı kanaatindeyim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Derya 2021-10-08 10:06:02

Birkaç hafta öncesine kadar Karadeniz Bölgesinde bulunan 18 il içerisinde sonlardaydıMayıs ayı içerisinde sürece dahil edilen Goğüs hastanesinin katkılarıyla mavi kategoriye geçte olsa geçebildik.Bu başarının mimarları arasında görünmeyen kahramanlar Sayın Karadağ ve ekibidir.Çorum halkı olarak kendilerine minnettarız.Teşekkür de alkışta sizlere...

Avatar
Aşılı 2021-10-08 18:28:28

Aşıyla başhekimin ne ilgisi varmış? Ne başarısıymış

Avatar
mustafa 2021-10-08 20:30:11

karadenizdeki 18 il içerisinde 15.olmak mı başarı?Amasya karadenizde 1. türkiye de ilk 5 te.her konuda olduğu gibi aşılama işinde de amasyanın gerisinde kaldık.

Avatar
hasta 2021-10-08 22:27:22

Çorumda fizik tedavi ihtiyacı olan Çok hasta var.Emeği geçenlere teşekkürler.