Hastanede zehirlenme şüphesi

Çorum’un Bayat İlçe Devlet Hastanesi’nde bazı personellerin zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındığı bildirildi.

12 Kasım 2021 Cuma 21:56
Hastanede zehirlenme şüphesi

MUSTAFA DEMİRER

Çorum’un Bayat İlçe Devlet Hastanesi’nde bazı personellerin zehirlenme şüphesiyle tedavi altına alındığı bildirildi.

BAŞKAN EKREM ÜNLÜ DOĞRULADI

Konuya ilişkin telefonla bilgi aldığımız Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, hastane yöneticileri ile görüştüğünü, öğle yemeği sonrası bazı personellerin rahatsızlanması nedeniyle gıda zehirlenmesi şüphesiyle tedavi altına alındığını doğruladı.

Başkan Ünlü, hastane personelinden bir kişinin Çorum’a sevk edildiğini, bir bölümünün tedavilerinin tamamlanarak taburcu edildiğini, çalışanların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

‘20 PERSONEL TEDAVİ ALTINA ALINDI’

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bayat Devlet Hastanesi’nde görev yapan 20 personelin zehirlenme şüphesiyle tedavi altında alındığını belirterek, sağlık çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini iletti. Özsaçmacı, benzer hadiselerin bir daha yaşanmaması için konunun takipçisi olacaklarını duyurdu.
 

Son Güncelleme: 13.11.2021 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.