İki servise günü birlik tedavi alanı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Kadın Doğum Günübirlik Tedavi Alanı oluşturuldu.

12 Ocak 2023 Perşembe 12:49
İki servise günü birlik tedavi alanı

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Kadın Doğum Günübirlik Tedavi Alanı oluşturuldu.

Yapılan açıklamada, Çocuk Sağlığı Hastalıkları ile  Kadın Hastalıkları ve Doğum Poliklinikleri'nde  muayene olan hastaların ayaktan tedavi gerektirenler için polikliniklere entegre olarak ‘Günübirlik Tedavi Birimi’nin kurularak hizmete alındığı belirtilirek, şöyle denildi:

"Bundan önceki süreçte polikliniklerimizde muayene olan, hekimlerimizin nebül uygulama, sıvı tedavisi, enjeksiyon ve ilaç uygulamaları gibi müdahale gerektirdiğini değerlendirdiği hastalarımızın Acil Servis veya yataklı servislerde tedavileri yapılmakta, bu durum Acil Servis ve yataklı servislerimizde öngörülmeyen yoğunluğa neden olmakta; aynı zamanda hastalarımızın birden çok birimde hizmet almalarında zorluk yaşamalarına neden olmakta idi. Yeni teşkil edilen birimimiz ile çocuk hastalarımız ve Kadın Hastalıkları polikliniğinden refere edilen hastalarımızın ilgili branş uzman hekimlerimiz gözetiminde, hemen polikliniklere entegre birimimizde tedavilerini çok daha hızlı ve konforlu şekilde hizmet alabilmesi sağlanmıştır. Kısa süre önce hizmete aldığımız ‘’Günübirlik Yatışlı Servis’’imizle birlikte yeni ünitemizin poliklinik hizmetlerimizde kalite ve etkinliği azami düzeyde arttıracağı değerlendirilmektedir."

Son Güncelleme: 13.01.2023 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
senin neyin vardı 2023-01-12 14:54:42

sayın hastane idarecileri acilin girişteki triyaj da görevli personel lütfen vatandaşı AZARLAMASIN bunu sizden istirham ediyorum.

Misafir Avatar
Köylü Güzeli 2023-01-14 20:01:25 @senin neyin vardı

Tuncay bey durumu çok güzel özetlemişsinAdeta.Geçmişte seninde de yaptıklarını buğün itiraf etmişsin.Duymadım,görmedim,bilmiyorum...

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Tuncay 2023-01-13 18:21:01 @senin neyin vardı

Ülke seçim havasına girmişken hiç bir idareci sorumluluk alıp, elini taşın altına koyup neler oluyor demez.Her zaman ki klasik durum duymadım,görmedim,bilmiyorum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Hasta Vatandaş 2023-01-13 14:46:11 @senin neyin vardı

Geçmişte Şehrimizde görev yapmış Valilerimizden birisi tebdili kıyafetle çarşı pazar,devlet kurumlarını gezer,ahalinin karşılaştığı sorunları yerinde tespit eder sorumlularına gerekli yasal işlemi yapardı.Sayın Valimizde belki bir gün böyle bir uygulama yapar belkide yapıyordur da bizim haberimiz olmaz.Saygılar.

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
Gurbetci 2023-01-13 11:25:05 @senin neyin vardı

Yazın izne geldiğimde temmuz ayı gibi aynı sorunla benle karşılaştım.2 katta bir idareciye sorunu ilettim.Geçen 6 aylık süre içerisinde değişen bir şey olmamış.Çok üzücü bir durum.

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Meliha 2023-01-13 08:01:30 @senin neyin vardı

Bir kaç ay önce gece acile geldim.Triajdaki beyefendi niye geldiniz dedi.Nefesim daralıyor,soluk alamıyorum dedim.Neden buraya geliyorsunuz,şu kalabalığı görmüyormusunuz.Gögüs hastanesi veya özel hastanelerin aciline başvurabilirsiniz dedi.Allahtan eşim arabayı park ediyordu beyefendinin bu sözlerini duysaydı tepki göstermemesi imkansız hatta kavga çıkmaması neredeyse imkansızdı.Görevi sadece hastaların tansiyon,ateşlerini ölçüp gidecekleri yere doğru bir şekilde yönlendirmek değilmi?Bu iş güzarlık,kavgaya zemin hazırlayacak sözler niye?Buraya çok acil çözüm bulunması lazım.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Güvenlikci 2023-01-13 22:34:45

Acil gibi iş yoğunluğu,iş yükü fazla ve yüksek tempoda sürekli çalışılması gereken bir yerde orta yaşın üzerinde çok fazla personel var.Acilde genç,çevik,yorulmamış ve yıllar karşında enerjisini kaybetmemiş personele ihtiyacı var.Yeniden yapılanmanın bir an önce başlanması gerekir.

Misafir Avatar
Klinik Destek 2023-01-14 07:49:43 @Güvenlikci

İşin maddi boyutu olmasın orta yaşın üzerinde çalıştıracak adam bulamazsınız.Şimdi acil dışında başka birimde çalışan buraya gelip nöbet parasından faydalanmak için çalışıyor.Bundan ne kadar verim alınabilir ki?

Beğenmedim! (0)
Avatar
senin neyin vardı 2023-01-12 14:58:51

sayın hastane idarecileri acilin girişteki triyaj da görevli personel lütfen vatandaşı AZARLAMASIN bunu sizden istirham ediyorum.

Avatar
Ramis 2023-01-12 18:29:18

Covid nedeni ile kapanan yerleri geri açtığı teşekkür ediyoruz

Avatar
Cezayir 2023-01-13 22:56:32

Hayırlı olsun.