Kent merkezinde denetim

Çorum’da vakalarda yükseliş sonrası maske denetimi yapıldı.

29 Temmuz 2021 Perşembe 08:36
Kent merkezinde denetim

Çorum’da vakalar artınca maske denetimi yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatili sonrası vaka sayılarındaki artış nedeniyle cadde ve sokaklarda denetimlerini sıklaştırdı.

Kentin en kalabalık noktası olan Gazi Caddesi’nde denetim yapan ekipler, maske takmayan ya da doğru kullanmayanları uyardı. Vakalardaki artışa dikkat çeken polis, halkı, "Lütfen maskelerinizi takın" diyerek uyardı. Bazı kişiler, maske uyarısı yapan polislere teşekkür etti, bazıları da diğer şehirlerde maske takmanın zorunlu olmadığını dile getirdi.

KAYNAK: YUSUF ÇINAR/ÇORUM DHA

Son Güncelleme: 29.07.2021 08:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Öğretmen 2021-07-29 12:47:12

Bu denetimler vakalar artınca değil sürekli yapılmalı, olan olmuş zaten.

Avatar
Onur 2021-07-29 12:35:41

Çorum halkına ceza yazanlar suriyeli ileri görünce yolunu değiştiriyor, hepsi maskesiz geziyor, bu nasıl iştir. Bir suriyeliye maskesizlikten ceza yazıldı mı

Avatar
Mete 2021-07-29 14:57:21

Onur sen maske den söz ediyorsun, çorum halkını gazi ve İnönü caddelerinde motorsiklet ile yakalayıp ceza yazanlar, bu caddeleri alt üst eden motorsikletli suriyelileri görmüyor. Kendi ülkemizde düştüğümüz hale bakın.

Avatar
Ali Mansur 2021-07-30 23:35:47

Maske Denetimleri diğer caddelerde de yapılmalı.Çorum da sadece Gazi ve İnonü caddeleri yok.Hele Yazıçarşıya bir kaç kez gelin görün .Kahveler, çay ocakları ne haldeler.Sanki her şey normaldeymiş gibi. İnsanların dörtte birinde maske yok.Teşekkür ederim.

banner165