Komşu ilde sokakta maske zorunlu

Çorum'un komşusu Amasya koronavirüse karşı mücadele kapsamında sokakta maske takma yı zorunlu hale getirdi.

16 Mayıs 2020 Cumartesi 12:05
Komşu ilde sokakta maske zorunlu

Koronavirüse karşı mücadelede en önemli tedbirlerden biri olan maske kullanımı, Türkiye'deki 23 ilde zorunlu hale getirildi.O iller arasında komşumuz Amasya da yer aldı.
Koronavirüse karşı mücadelede "Kontrollü Sosyal Hayat" sürecinde pazar yerleri, marketler, AVM'ler, toplu ulaşım araçları, taksiler ile tekrar hizmet vermeye başlayane kuaförler ve berberlerde zorunlu olan maske kullanımı, 23 ilde hıfzıssıhha kurulları tarafından sokağa çıkıldığında da mecburi tutuluyor.

Öte yandan Adıyaman, Afyonkarahisar, Aydın, Balıkesir, Bartın, Denizli, Düzce, Kastamonu, Muğla, Uşak, Rize, Karabük, Kayseri, Sakarya, Siirt, Tunceli ve Kırıkkale, Kırklareli, Burdur, Konya, Kahramanmaraş, Gaziantep ve Amasya'da maskesiz sokağa çıkmak yasaklandı.

Son Güncelleme: 16.05.2020 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çorumda 2020-05-16 12:28:04

Çorumda da olur inşAllah yoksa sokakların hali perişan hele hele kenar mahallele sokakları herkes dısarıda insanlar eyice zıvanadan çıktı çoluk çocuk yaşlı genç uyarılara aldırış etmeden dolaşmakta yetkililere çağrım lütfen bu bölgeleride kontrol etsinler