O merkezin ikinci etabı hâlâ ihale bekliyor

Çorum'da kurulacak Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin ikinci etabı hâlâ ihale bekliyor.

27 Temmuz 2021 Salı 01:38
O merkezin ikinci etabı hâlâ ihale bekliyor

Çorum'da Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesine kurulacak Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi'nin ikinci etabı hâlâ ihale bekliyor.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Kanserde Bir Nefes Sıhhat Projesi kapsamında Ka&Der Derneği tarafından gerçekleştirilen toplantıda dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre; Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet verecek Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nni son durumu hakkında bilgi veren Ceylan, şöyle dedi;  “Çorum’a Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi kazandıracağız. İlk bölümü bitti. İkinci bölümün ihalesi için ihale şartnamesi hazırlanıyor. En kısa sürede ihaleye çıkacak ve yapılacak. Tüm cihazlar temin edildi. Binamız bittiği zaman Çorum ve çevre illere hizmet verecek bir Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi olacak. Onkoloji hastanesi kurulmasına 700 bin nüfusun altına izin verilmiyor. Çorum 700 bin nüfusun altında. Türkiye’de 51 il var bizim gibi,  sadece Çorum’a izin verildi. Gerek Cumhurbaşkanımıza gerekse sağlık bakanımıza teşekkür ediyoruz. Bölgemizdeki illerde buradan faydalanabilecek.”

Son Güncelleme: 27.07.2021 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2021-07-27 11:54:54

45 günde pandemi hastanesi yapmakla övünen bizmiydik.. Çoruma gelince çıkmaz ayın son çarşambası...

Avatar
Çorumlu 2021-07-27 14:00:48

Çorum ve Çorumlularla dalga geçiyorlar. Cak cek cuk cik lerle Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Çorum'un reçetesi, 4 tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Yoksa Çorum ve Çorumlular her zaman çantada keklik. Uyumaya devam Çorum.....

Avatar
Acele etmeyin 2021-07-27 14:31:02

Hastalar sizin kulunuz köleniz lütfen acele etmeyin

Avatar
cek,cak, 2021-07-29 12:47:45

Ne bitmez ihaleymiş ya,görünüyor ki ömrümüz cek cak cuk ,cik,cik ...le geçecek...

banner165