8’i bir arada

AK Parti Çorum Milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilat yöneticileri hep birlikte esnaf ve vatandaşla buluştu.

04 Ağustos 2020 Salı 13:10
8’i bir arada

AK Parti Çorum Milletvekilleri, belediye başkanı ve teşkilat yöneticileri hep birlikte cadde turu yaptı, parkta vatandaşlarla bayramlaştı.

Esnaf ve vatandaş turuna AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Agşın, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldı.

AK Parti temsilcileri önce partide teşkilatlarla video konferans sistemiyle bayramlaştı.

Daha sonra parti binasının da bulunduğu Kadeş Meydanı’nda vatandaş ve gençlerle bayramlaştı. Gazi Caddesi’nde esnaf ziyareti de yapan grup, güzergâh üzerinde bulunan Pir Baba ve Yunus Emre Parkı’nda hemşehrileri ile görüştüler.

Hep birlikte bayramlaşmaya çıkarak birlik ve beraberlik mesajı veren AK Parti temsilcileri, vatandaşların talep ve sorunlarını da dinlediler.

'BİZİ İKTİDARDA TUTAN ÇORUMLU’YA MİNNETTARIZ'

AK Parti Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, birlik beraberlik içerisinde önce parti teşkilatlarıyla, ardından da Çorumlularla bayramlaştıklarını belirtti. AK Parti’ye kurulduğu günden itibaren büyük bir destek veren hem yerelde, hem de genelde iktidarda tutan Çorumlular’a minnettar olduklarını belirten Ceylan, her fırsatta hemşehrileri ile iç içe olarak onlardan biri olduklarını gösterdiklerini belirterek, her zaman hemşehrilerinin emrinde olduklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 04.08.2020 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tolga 2020-08-04 13:18:42

8 deyince Euro aklıma geliyor benim...

Avatar
Mambo 2020-08-05 05:43:41

Üçü bir arada olunca nescafe.ya sekizi bir arada olunca bil bakalım ne denir..???