Ahlatcı: ‘Ceylan bizim için büyük nimet’

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı övdü.

29 Temmuz 2021 Perşembe 18:18
Ahlatcı: ‘Ceylan bizim için büyük nimet’

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ı övdü.
Milletvekili Ceylan, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Alaca’da ilçe başkanlığını ziyaretinde konuşan Ahlatcı, Ceylan’ın teşkilatlar için çok büyük bir nimet olduğunu belirterek, parti teşkilatlarından Ceylan’ın kıymetini bilmelerini istedi.

Partiyi ziyaretlerinde Alaca Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, il genel ve belediye meclis üyeleriyle teşkilat mensupları tarafından karşılanan Ceylan ve Ahlatcı, başta parti içi meseleler olmak üzere ülke gündemi ve ilçeye yapılan yatırım, sağlanan hizmetler hakkında istişarelerde bulundular. 
İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, taleplerini Milletvekili Ceylan ve İl Başkanı Ahlatcı’ya iletti.

Ardından İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş söz alarak, il genel meclisinin yaptığı çalışmalardan bahsetti. 
Toplantıda konuşan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Alaca’ya yapılan hizmetleri ve yatırımları bir kez daha hatırlattı. Alaca’nın AK Parti için önemli bir yer olduğunu belirten Ahlatcı, her seçim döneminde yüksek sonuçların alındığı Alaca’dan yatırım ve hizmet konusunda gelen taleplerin hep dikkate alındığını vurguladı.

Ahlatcı, teşkilat mensuplarına yapılan hizmetleri millete iyi anlatmaları ve sık sık hatırlatmaları tavsiyesinde bulundu. 
Konuşmasında AK Parti Genel Merkezinde çok önemli bir yere sahip olan ve ikinci kez MKYK üyeliğine seçilen Ahmet Sami Ceylan’dan övgüyle bahseden Ahlatcı, “Bizim elimizde çok kıymetli bir milletvekilimiz var. Çorum’a hizmet edebilmek için, bir fazla yatırım kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. Alaca’nın sayın vekilimizde apayrı bir yeri var. Alaca deyince gözleri ayrı parlıyor. Bugüne kadar ne talebimiz olduysa yerine getirebilmek için yoğun çaba sarfetti. Arkadaşlar bu adamın kıymetini bilelim. Bu adam bizim için çok büyük bir nimettir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ibrahim 2021-07-29 18:56:03

hiç kimse geldiği yeri unutmasın ceylan da kavuncu da kaya da aşgın da ahlatçı da. dünyanın geçici olduğu yerde bu makamlar da size kalmaz. Mezarlıklar Ben olmazsam olmaz diyenler le dolu

Avatar
Naber 2021-07-29 18:49:37

Haberi okuyunca rahmetli Kemal Sunal un şaşkın sahneleri geldi aklıma. Hani kafasını sağa sola sallayıp Şaşkın bir şekilde Allah Allah Allah Allah diyor ya rahmetli demek büyük nimet. Allah Allah. Çok güldüm.

Misafir Avatar
Vınnn 2021-07-30 13:04:33 @Naber

Ne nimetmiş.Ne yapmış?Hangi yaralı parmak fayda görmüş?Hızlı bir şekilde geçelim.

Beğenmedim! (0)
Avatar
barış 2021-07-29 18:53:22

birbirinizi övün, ceylan mkyk üyesi belki vekil veya belediye başkanı olmana destek olur kaygisi böyle kelimelere dökülüyor. sami ceylan kendini kurtarsın da ondan sonra sana sıra gelsin ahlatçı kardeş.

Avatar
Sezai Hakan 2021-07-29 19:09:44

KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR..

Avatar
adem 2021-07-29 18:54:35

ceylan için reis ve ak parti büyük nimet yoksa sami ceylan'ı kim ne yapsın. Babası ile tabak çanak satmaya devam ederdi.

Misafir Avatar
has çorumlu 2021-08-05 15:16:01 @adem

ne kadar güzel birşey söyledin demekki çalmamış çarpmamış haksız yere zengin olup kendine fabrikalar yatlar katlar almamış helalinden kazanmaya devam etmiş
(yorumu beğenyen grup siz gidin kendi ekibinize bakın bir yerlerde ballı boş kadrolar vardır oraya çöreklenin)

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Eleştiriye evet, hor görmeye hayır 2021-07-30 18:31:38 @adem

Eleştiri yapmak elbette yasal sınırları çiğnemediğimiz sürece makul karşılanabilir. İdareciler de buna katlanmak zorunda olabilir. Ama tabak çanak satmak diye helal alın teriyle iş yapmayı küçümsemek, hiç hoş olmamış. Unutmayın, bu insanların da aileleri, çocukları, ana babaları var.

Beğenmedim! (9)
Misafir Avatar
tabakçı 2021-07-30 14:38:39 @adem

reis ve ak parti herkes için bir nimet. tabak ve çanak satmaya gelince utanılacak bir işmi ni küçümsedin anlamadım. yoksa senin holdinglerinmi var

Beğenmedim! (12)
Avatar
Ağırlar 2021-07-29 19:30:13

Körler, Sağırlar, Birbirini Ağırlar

Avatar
Aslında olan.! 2021-07-30 00:44:59

Aklima Zübük filmi geldi Kemal SUNAL'ın, kimse sevmiyordu ama herkes seviyor gibi yapip anca poh pohluyordu. Şimdiki durumdan farksiz rahmetlik nur icinde yatsiz bundan yillar once nasilda oynamış adeta bugünü?

Avatar
Çorumlu 2021-07-29 21:05:47

Çorumun kurtuluş reçetesi, Çoruma 4 tane Bağımsız Milletvekilleri ve Çorum Bağımsız Belediye Başkanı SEÇİLİRSE Çoruma yatırımlar gelir. Çorum ve Çorumluları uyutuyorlar. Uyumaya devam Çorum.....

banner165