Ahlatcı gazetecileri ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, TBMM’de gazetecileri ağırladı.

21 Haziran 2023 Çarşamba 17:06
Ahlatcı gazetecileri ağırladı

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, TBMM’de gazetecileri ağırladı.

Çorum’da görev yapan yaygın ve yerel basının bazı temsilcileri bu sabah Ankara’ya gitti.

Milletvekili Ahlatcı’nın daveti üzerine gerçekleştirilen buluşma TBMM’de gerçekleştirildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipli 2023-06-22 09:46:59

Vekiller yerlerine oturtu. Hayırlı olsun. Allahım Çoruma ve İlçelerine hizmetlerini nasip etsin. Çankırı - Bayat - İskilip - Çorum arası DUBLE YOL OLSUN ARTIK SAMSUN ANKARA ARASI BU GÜZERGAH TERCİH EDİLMEYE BAŞLANILDI. Bu arada Çorum Kızılırmak arası kismi yapıma başlanıldı. Hızlı yapım mümkün olsun. 24 saat çalışılsın makineler yaklaşık 4 veya 5 km köprüye kadar lütfen hızlı olsun. insanlar bıktırılmasın. Zaman kısaltılmalıdır. Vekillerden aylık brifin vermelerini istiyoruz. İktidar ve muhalefet hepsinden bu ay ne yaptınız. NE TEKLİF EDİLDİ ÇORUM İÇİN zaman çabucak geçiyor REİSE yaslanmayın onun işlerini hafifletin çalışılması lazım tüm vekillerin

Avatar
Çorumlu 2023-06-21 18:37:49

Artık sırtın yere gelmez Yusufçuk,bi yanda basın bi yanda AHL.Tam gaz 5.vites,otobanlarda bedava.

Avatar
Gasteci 2023-06-22 08:26:13

Resimi yakinlastirdim , buyuttum, zoom yaptim , gazeteci goremedim orda. Siz gordunuz mu :)

Avatar
Gazeteciye 2023-06-22 15:07:42

Orada sevmediğiniz insanlar olabilir. Yerl basında zaten herkesin yaşadığı değişik zorluklar var. Ulusal-100 basında bile herkes istediği gazeteciliği yapabiliyor mu? Orada hiç gazeteci görmedim demek biraz basitlik, biraz kıskançlık olsa gerek. Toptan insanları yok saymak bir tane bile insanin hakkına girildiği zaman hoş bir sey mi? Bazılarını direk eleştirmeyi belki göze alamadınız. Insanlara saygılı olamak gerek.