AK Parti gidici

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP'de koasa izin vermeyeceklerini belirterek, "AKP gidici, halkın umudu CHP"dedi.

30 Aralık 2019 Pazartesi 20:09
AK Parti gidici

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, iktidar olma yolunda büyük bir rüzgar yakalayan CHP’nin başarıya odaklandığını, bu süreçte en büyük ihtiyaçlarının birlik ve beraberlik içinde mücadele etmek olduğunu belirterek, parti içerisinde kesinlikle kaos ortamı yaratılmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

Delege seçimlerinden dolayı son günlerde parti içinde bazı kişiler arasında tartışmaların, gerginliklerin yaşandığına dikkati çeken Tüfekçi, demokratik usullerle, üyelerin tercihiyle belirlenen delegelere tüm partililerin saygı duyması gerektiğini kaydetti.

CHP olarak 8 ilçede kongre sürecini tamamladıklarını, kongrelerin büyük bir olgunluk, demokratik ortam ve sevgi-saygı çerçevesinde gerçekleştiğini anlatan Tüfekçi, partiyi iktidara taşıyacak kadroları seçmek için gayret gösterdiklerini, yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerine tüm partililerin elinden gelen yardım ve desteği sağlaması gerektiğini bildirdi.

Gerek delege seçimlerini, gerekse ilçe kongrelerini partiye yakışır şekilde ve demokratik usullerle yaptıklarını kaydeden Tüfekçi, aynı anlayış çerçevesinde il kongresini de tamamlayacaklarını, ardından da iktidar kurultayına gideceklerini söyledi.

‘AKP GİDİYOR, CHP GELİYOR’

AK Parti hükümetinin ülkemizi getirdiği durumun ortada olduğunu belirten Tüfekçi, “AKP hükümeti artık ömrünü doldurmuştur, gidicidir. Türk halkının umudu CHP’dir. Partimiz son yerel seçimlerde büyük bir başarı yakalamış, büyük şehirlerin tamamının yönetiminde söz sahibi olmuştur. Bu durum partimizin iktidara geleceğinin müjdesidir” dedi.

Tüfekçi, böyle bir ortamda bir kişiyi bile yok sayamayacaklarını, herkesi kazanmanın, partinin oy oranını artırmanın çabası içerisinde olmaları gerektiğini belirtti.

Belediye başkanlarının ilçe başkanları,  ilçe başkanlarının il başkanı, tüm yönetimlerin milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ile uyum içinde çalışmasının zorunlu olduğunun altını çizen Tüfekçi, başarıyı getirecek yolun birlik ve beraberlikten, sevgiden, omuz omuza mücadeleden geçtiğini dile getirdi.

BEN DEĞİL BİZ MANTIĞI ÖNE ÇIKMALI’

‘Ben varsam parti var, ben yoksam parti de yok’ şeklindeki bir anlayışın tarihe karışması, “ben” değil, “biz” mantığıyla hareket edilmesi gerektiğini anlatan Tüfekçi, kişisel makam ve menfaatlerden ziyade partinin geleceğinin önemli olduğunu kaydetti.

Tüfekçi, kişisel çekişmelerin bir tarafa bırakılmasını, partinin ortak başarısına odaklanılmasını isteyerek, gençlik ve kadın kollarından, ilçe başkanlarına, il genel ve belediye meclis üyelerinden il başkanı ve yönetimine, milletvekilinden genel merkez yöneticilerine kadar herkesin uyum içinde, omuz omuza çalışmasıyla beklenen başarının elde edilebileceğini bildirdi.

Tüfekçi, parti içerisinde kaos yaratılmasına, gerginlik ve çatışmalara izin vermeyeceklerini açıklayarak, tüm partilileri sevgi ve barış içerisinde el ele vermeye davet etti.

Son Güncelleme: 30.12.2019 20:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
crm 2019-12-31 09:29:30

diyelim senin dediğin oldu, şunu unutma; bu millet size bir daha iktidar yüzü göstermez, nasıl yönettiğinizi biz çok iyi biliyoruz, siz şimdi çalıyor, çırpıyorlar diye yaygara yapıyorsunuz ya, o zamanlar o kadar çok çaldı ki senin o meşhur yöneticilerin, o kadar çok "sattı ki " o malum liderleriniz memlekete 1 çivi çakmadınız. işiniz gücünüz heykel...

Avatar
İLHAN 2019-12-31 09:59:50

siz orada yani muhalefette durduğunuz sürece hiç kimse bir yere gitmez.BU MEMLEKETİN İKTİDAR DA Kİ ADAM SORUNUNDAN ÇOK SAP YİYEN SAMAN ÇIKARTAN MUHALEFET SORUNU VAR !?

Avatar
Fms 2019-12-31 16:53:15

Şeytan hep aynıdır karsisindakiler değişir

Avatar
Don Kişot 2020-01-01 00:44:40

Allah muhafaza eray kardeşim.
Siz bu Aziz Milletin değerleriyle aranıza bu kadar mesafe koyduğunuz sürece değil iktidar muhalefet yüzü göremezsiniz. Önce ama onlar şunu yaptı ama onlar bunu yaptı mantığından vazgeçin, yav siz ne yaptınız ya da yapacaksınız. Bak adam iha siha yerli oto, siz heykele devam mı?