AK Parti ve MHP’ye cevap: ‘Yalan rüzgarı esti’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Cumhur İttifakı’nın temsilcileri AK Parti ve MHP milletvekili ve il başkanlarına cevap verdi.

01 Eylül 2023 Cuma 11:17
AK Parti ve MHP’ye cevap: ‘Yalan rüzgarı esti’

CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, Cumhur İttifakı’nın temsilcileri AK Parti ve MHP milletvekili ve il başkanlarının buluşmasında gündeme getirilen acemi birliğine dikkat çekti.

ÇEŞMEÖREN'E GİTTİ, AÇIKLAMA YAPTI

Her platformda iktidar tarafından verilen ancak yerine getirilmeyen sözlerin olduğunu belirten CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, İl Başkanı Ümit Er ve Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz ile Acemi Birliği yapılacağı sözü verilen Çeşmeören köyü okulunun önüne önünde açıklama yaptı.

'SİZİN YÜZÜNÜZDEN YATIRIM ALAMADIK'

Cumhur İttifakı’nı eleştiren Tahtasız, “Çorum’da iktidar partisinin milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyorum. Eğer Çorum yatırım alamadıysa sizin yüzünüzden alamadı” dedi.

YALAN RÜZGARI ESTİ’

Cumhur İttifakı tarafından verilen sözlere Çorumlular’ın inanmadığını savunan Mehmet Tahtasız, şunları söyledi:
“2018 yılında ‘söz, müjde, burayı acemi birliği yapacağız’ dedikleri Çeşme Ören Köyü okulunun önündeyiz. İki gün önce Çorum’da yine bir yalan rüzgarı esti. Acemi Birliği Çorum’a gelecek denildi. Biz buradan AKP Milletvekilleri ve Cumhur İttifakı bileşenlerine şunu soruyoruz. Sizin hangi sözünüze Çorum halkı inanacak? 2018’de seçimlerden önce söz verdiniz yok. 2019’da yok. 2020 oldu yok. 2021, 2022 yok. Ve yıl oldu 2023 yine yok. İki gün önce yapmış oldukları toplantıda Çeşmeören Köyü’nde acemi birliği kurulacak, araştırmalar devam ediyor dediler. Siz beş yıldır bu okulun ve bölgenin fiziki şartlarını araştırmadınız da beş yıldır ne yaptınız? Çorum halkını kandırmayın. Çorum halkı artık sizin yalanlarınıza inanmıyor. Burası acemi birliği yapılacaksa ne zaman yapılacak? Net bir tarih verin.

ÇORUM’U OYALAMAYIN’

Cumhurbaşkanı’nın daha önce Yozgat’a geldiğini ve şehre havaalanı, hızlı tren ve acemi birliği sözü verdiğini hatırlatan CHP Çorum Milletvekili Tahtasız, şöyle devam etti: “Ve Yozgat’a bunların hepsi yapıldı. Çorum neden anasının ak sütü gibi helal olan projeleri, devlet yatırımlarını alamıyor? Bu yoksa AK Parti milletvekillerinin, belediye başkanının AK Parti İl başkanının yani AK Parti’nin beceriksizliği mi? Çorum’da iktidar partisinin milletvekilleri ve belediye başkanlarına sesleniyorum. Eğer Çorum yatırım alamadıysa sizin yüzünüzden alamadı. Çorum’un dört milletvekili var. Meclis’te hepsini ziyaret ettim. Çorum için birlikte çalışalım dedim. Sizden rica ediyorum. Çorum’u üvey evlat olmaktan kurtaralım. Çorum’un hak ettiği yatırımları alması için birlikte çalışalım. Birlikten güç doğar. Güç zehirlenmesine kapılmayın. Çorum’u yalan rüzgarlarınızla oyalamayın. Bundan sonra her hafta önceki yıllarda vermiş olduğunuz bütün sözleri sizlere tekrar tekrar hatırlatacağım."


 

Son Güncelleme: 01.09.2023 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek 2023-09-01 20:15:44

Bu hurdaya dönen yibolari MHP ANAP dsp döneminde vahit kayricinin vekil olduğunda yapılmıştı. Balik hafizalilar tekrar aynı kişiyi vekil yaptiniz

Avatar
Vatandaş 2023-09-02 01:42:01

Sayın vekil kimsenin yapamadığını yapiyorsunuz.tebrik ederim .habercim 19 da corumdaki en kalieli ve tarafsız medya organıdır

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-09-02 12:03:05

Mehmet Tahtasız'a helal olsun. Çorum da Milletvekili var mıydı, yok muydu, belli değildi. Taaaaa ki Mehmet Tahtasız Milletvekili olana kadar, Muhalefet Milletvekili böyle olur. Çorum'un Çorumluların sesi olduğu için Mehmet Tahtasız'a sonsuz teşekkürler. İyi ki varsın Mehmet Tahtasız. Yaparsa Mehmet Tahtasız yapar. Gerisi Hikaye. ANLAYANA.....

Avatar
Yalan 2023-09-02 06:50:22

Herkes yalancı bir tek siz doğrusunuz.
Size inanlar doğru,size inanmayanlar yalancı,vatan haini,fetöcü.
Ne yalan rüzgarı işte görünen köy kılavuz istemez