AK Parti’de devir-teslim

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı görevini Muhammet Fatih Temur'a devretti. Devir teslimde İl Başkanı Karadağ, gençlere mesaj verdi

25 Ocak 2018 Perşembe 17:28
AK Parti’de devir-teslim

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı’nda devir-teslim töreni yapıldı

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, görev değişiminin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi.

Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse ile bir yıl birlikte çalıştıklarını, bundan sonra da ana kademede devam edeceklerini belirten Karadağ, “İstişarelerimiz sonucunda Burak Köse kardeşimizin ana kademeye, yerine de yönetimden Muhammet Fatih Temur’un il gençlik kolları başkanlığına atanması genel merkezimiz tarafından onandı. Her şeyden önce bizler sizin ağabeyiniziz. Bundan sonraki süreçte yine tek yumruk halinde çalışacağınızdan şüphem yok. Sizlere güvenim tam. Biz il teşkilâtı olarak ilçelerimizle aramızda lokomotif görevi yapacağız.” Dedi.

Gençliğin çok önemli olduğunu, her zaman destek vereceklerini belirten Karadağ, bundan sonraki süreçte en etkili desteğin İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur’a verileceğini kaydetti.

YOL YÜRÜMEYE DEVAM

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılarak ana kademeye geçen Burak Köse ise “Öncelikle hepinizle bir yıl boyunca nasip oldu gençlik kolları başkanı olarak birlikte yol yürüdük. Sayın Başkanımızın takdir buyurduğu üzere il yönetiminde göreve devam edeceğim. Fatih kardeşime ve yönetimine başarılar diliyorum. Allah yolumuzu, izimizi açık etsin.” diye konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur da, kendilerine inananların güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyledi.

AZİM VE GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ

Aldıkları görevi  alınlarının akıyla yerine getirme gayret ve azmi içinde olacaklarını belirten Temur, şöyle devam etti; “Öncelikle Sayın İl Başkanımızın teveccühü ile bu göreve layık görülmekten dolayı çok mutluyum. Belediye başkanımız ve milletvekillerimizle mutabık kalınması sonucu göreve getirildik. Bize inananların güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Bu görevi hep birlikte alnımızın akıyla yerine getireceğimize inanıyorum. Elimizden geldiğince var gücümüzle davamız için çalışacağız. Bizim yanımızda duran ve desteğini esirgemeyen il başkanımıza, milletvekillerimize ve belediye başkanımız ile Burak Köse kardeşimize teşekkür ederim.”

Son Güncelleme: 25.01.2018 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.