Alaca’nın talepleri Ahlatcı’da

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Alaca'nın talep ve sorunlarını dinledi.

03 Şubat 2021 Çarşamba 14:03
Alaca’nın talepleri Ahlatcı’da

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, beraberinde il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaca’yı ziyaret etti. İlk olarak Alaca Belediyesi’ni ziyaret eden İl Başkanı Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu ile görüştü.

YENİ MAKİNA PARKI’NA ZİYARET

Alaca Belediyesi tarafından Yozgat Caddesi üzerinde yeni kurulan belediye makine parkını ziyaret eden İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

İLÇE YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı beraberinde İl Yerel Yönetimler Başkanı ve Alaca İlçe Koordinatörü Ali Evlüce, İl Teşkilat Başkanı Emre Turan, İl Seçim İşleri Başkanı Ercan Daşdan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Osman Aktı, Ahmet Bayraklı ile birlikte AK Parti İlçe Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. İl Başkanı Ahlatçı, İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu önderliğinde gerçekleştirilen toplantıda Alaca’da yapılan ve yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

YAKUP BAYRAK’A TAZİYE ZİYARETİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı ve beraberindeki heyet, Sungurlu ilçesinde elim bir kaza sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Enes Bayrak'ın babası Yakup Bayrak'a taziye ziyaretinde bulundu. Şehidimiz dualarla anılırken, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı “Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Rabbim tüm askerimizi, polisimizi korusun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gerçek Alacalı 2021-02-04 14:56:57

Şaltu da vizyonmuş yenilikmiş tık yok.Agah kafkas olmasa yeni yeni hastaneleri zor görürdünüz.boş boş oyalanın durun Çorum dan ne alabiliriz