'Alperenler Meclis'te olacak'

BBP Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, partilerinin baraj derdi olmadığını belirterek, "İnşallah Alperenler Meclis'te olacak." dedi.

11 Mayıs 2023 Perşembe 23:54
'Alperenler Meclis'te olacak'

Büyük Birlik Partisi Çorum Milletvekili Adayı Fehmi Güney, partilerinin baraj derdi olmadığını belirterek, “Şehit liderimiz döneminde inanılmaz derecede teveccüh gösteren vatandaşlarımız sürekli barajı öne sürmekteydi. Bu seçim baraj yok, hemşehrilerimizin teveccühlerini sandığa taşımalarını bekliyoruz.” diye konuştu.

MAHALE MUHTARLARI İLE KAHVALTI BULUŞMASI

BBP adayı Fehmi Güney, seçim çalışmaları kapsamında merkez mahalle muhtarları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

‘ÖNCELİĞİMİZ CUMHURBAŞKANIMIZ’

Güney, muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada, “Her zaman söylediğimiz ve söylemeye devam edeceğimiz gibi önceliğimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur İttifakı paydaşı olduğumuzdan değil, istiklalimiz ve istikbalimizi, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü korumak adına istemekteyiz.”dedi.

ALPERENLER MECLİS’TE OLACAK’

TBMM’de çok seslilik olmasının gerekliliğine dikkat çeken Güney, “ Allah’ın izniyle inşallah Meclis’te Alperenler olarak grup kurarak Meclis’te yer alacağız. Milletimizin yanında yer almaya devam edeceğiz.”diye konuştu.

ÇORUM İÇİN BİZ VARIZ’

Çorum’da sıkmadıkları el, girmedikleri gönül kalmayana kadar devam edeceklerini belirten Güney kahvaltı programının ardından Akkent, Çepni, Kunduzhan, Yeniyol ve Karakeçili Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek kucaklaştı, desteklerini ve hayır dualarını aldı.

‘BARAJ DERDİMİZ YOK’

Güney, partisinin baraj derdi olmadığını belirterek, “Şehit liderimiz döneminde inanılmaz derecede teveccüh gösteren vatandaşlarımız sürekli barajı öne sürmekteydi. Bu seçim baraj yok hemşehrilerimizin teveccühlerini sandığa taşımalarını bekliyoruz.” diye konuştu..

‘İNCE’YE OPERASYON ÇEKTİLER’

Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilen Muharrem İnce’ye operasyon çekildiğini vurgulayan Güney, “Türkiye Demokratik bir ülkedir ve herkesin seçilme hakkı bizler için kutsaldır fakat kirli siyaset yapanların her daim karşısındayız ve bunu da şiddetle kınıyoruz. Sayın İnce’yi neden tehdit edildiğini biliyoruz Açıklamaları zaten ortaya koymaktadır.”dedi.

Son Güncelleme: 11.05.2023 23:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alperenler heba oluyor 2023-05-12 10:48:29

“Türkiye Demokratik bir ülkedir ve herkesin seçilme hakkı bizler için kutsaldır fakat kirli siyaset yapanların her daim karşısındayız ve bunu da şiddetle kınıyoruz. Sayın İnce’yi neden tehdit edildiğini biliyoruz Açıklamaları zaten ortaya koymaktadır.”demissiniz. Adama sormazlar mi Muhsin Yazicioglu'na operasyon cekilirken ,kaza susu verilip oldurtulurken neredeydiniz ? Muhsin Yazicioglu'nu saf disi birakip , BBP'yi etkisiz hale getirerek ittifaklarin kucucuk parcasi yapanlara sesiniz niye cikmiyor? Muhsin Yazicioglu'nun ailesi nerdedir simdi ? Huda-par adaylari akp listelerinde secime girerken Alperenleri niye almadilar. Destici kapali kapilar arkasinda ne pazarligi yapti ? Alperenlerin iradesini kimlere peskes cekti. Hepsi projenin bir parcasi. Yazicioglu'nu feto taseronlugu ile oldurduler, Destici'yi de o koltuga oturttular Bir tane bile vekil cikaramayacaksiniz.

Avatar
Ali 2023-05-12 03:00:16

Muhsin başkan mekanın cennet olsun

Avatar
Gören adam 2023-05-12 05:54:52

Yüzde bir oy alıp yerinize oturursunuz.. oyları bolmekten başka bişey değil barajı asamiyorBBP ..Başka parti kuruldu Millî yol partisi zerre kadar barajı asma şanslari yok ikisinin.. sadece Cumhur ittifakını Bölüyor oyları..

Avatar
GÖREN GÖZ 2023-05-12 09:23:41

OLSUN ALPERENDE ALPEREN OLDUĞUNU CİHANA DUYURSUN ,AMA MAKAMI DA ADI DA ZELİL ETMESİN.....

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2023-05-14 12:57:40

Muhsin Reis TBMM'de konuştuğu zaman Meclis de çıt çıkmazdı. Muhsin Reis konuştuğu zaman herkes, Reise saygı gösterirdi. Meclis de ki Teröristler bile çıt çıkartamazlardı. Allah gani gani rahmet eylesin. Biz Muhsin Reisin yolundan dost doğru gitmeye devam edeceğiz. Muhsin Reisden öğrendiğimiz gibi Doğruları söylemeye devam edeceğiz. Bizim yolumuz belli safımız belli, iki günlük dünya için fırıldak olmaya gerek yok. Mevlam mekanını Peygamber Efendimize komşu eylesin.