‘Ardlarına bakmadan ölüme gittiler’

MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle...

18 Mart 2015 Çarşamba 16:22
 ‘Ardlarına bakmadan ölüme gittiler’


MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü nedeniyle parti merkezinde program düzenledi.


13-14 yaşındaki gençlerin, ardlarına bile bakmadan vatan için ölüme yürüdüklerini bildiren Kır, "Şehitlerimizden bize yadigar kalan bayrak ve vatanı korumak bizim en temel vazifemizdir." dedi.


Kadın Kolları üyesi bayanların yanısıra, anma programına MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Döndü Akkaşoğlu'nun da katıldığı programda konuşan Ülkü Kır, bayrak ve vatan sevgisi olmayan insanların, vatan ve bayrak için ölümü göze alamayacağını, bu yolda hayatını kaybedenlerin, rütbelerin en yüksekleri arasında yer alan şehitlik ve gazilik rütbeleriyle Allah tarafından mükafatlandırıldığını anlattı.


"Emanetleri korumak bizim en temel vazifemizdir." diyen MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, şehit kanlarıyla bezenen Türk Bayrağı'nın her zaman göklerdeki layık olduğu yerde dalgalanması inancına kendilerini vakfettiklerini belirterek, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin şanlı kahramanlarını minnet ve dualarla yâd ettiklerini sözlerine ekledi.



Son Güncelleme: 18.03.2015 16:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.