Aşgın’ı çifte standartla suçladı

Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, Çomar Barajı dahil Ayarık ve diğer bağlarda hizmette çifte standart yapıldığını iddia etti.

26 Mayıs 2022 Perşembe 14:31
Aşgın’ı çifte standartla suçladı

Gelecek Partisi İl Başkanı Barış Coşgunsu, hizmette Çorum Belediyesi’nin çifte standart uyguladığını iddia etti.

Coşgunsu yaptığı yazılı açıklamada, Çomar Barajı’nda 10 yapıyı yıkarak kaçak yapı ile mücadeleye başlayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve ekibinin kendilerine yakın şahıslarla ilgili kaçak mücadelesinin ‘aşk ile hizmete’ dönüştüğünü savundu.

'AŞK İLE KAÇAK YAPILARA HİZMET' İDDİASI

Ayarık Bağları’nda yapı kullanma ruhsatı almış, yol, su ve kanalizasyon için harçların ödeyen vatandaşların toz toprak içerisinde olduğunu ileri süren Coşgunsu, açıklamasının devamında şu görüşlere yer verdi: “Fakat söz konusu Çorum’da önemli bir şirketin genel müdürünün kaçak yapısı olunca aşkla hizmet edilmektedir. Bu yapının altyapı çalışmaları için kesilen asfalt, işlemler bittikten sonra tekrar belediye ekipleri tarafından hiç bir masraftan, onlarca belediye çalışanı, her türlü ekipman, dozer, JCB kepçe, kamyon vb. araç kullanımından kaçınmaksızın yandaş veya kendilerine yakın iş adamı olunca kaçak ile mücadele unutulup, utanmadan sıkılmadan ‘Aşk ile’ her türlü hizmet kaçak yapılara yapılmaktadır.

'HANİ HZ ÖMER'İN ADALETİ?'

Ayarık Bağları ve şehrin diğer bağları Çorum’un akciğerleridir. Bu alanları 18. madde adı altında yeşili katletmeyi, buradaki vatandaşların arsa bütünlüklerini bozmayı, su, kanalizasyon ve yol konularında vatandaşı mağdur etmekten, yandaş ve zengine haksız yere devlet kaynaklarını kullanmaktan bir an önce vazgeçin. Bu mu sizin sürekli ağzınızdan düşürmediğiniz Hz. Ömer adaletiniz? Bir şehrin ‘Şehr-ül Emin-i’ne yakışıyor mu? usulsüz işlem yapmak, yetim hakkı yemek, şehrimizin kaynaklarını har vurup varman savurmak?”

Son Güncelleme: 26.05.2022 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Destekliyorum 2022-05-26 17:39:01

Doğru söylüyor başkan beyin açıklaması gerekti şeyler var. Ikinci kez başkan seçilme şansı ise hayatta yok

Avatar
GÖREN GÖZ 2022-05-27 11:06:06

ADAM DOĞRU SÖYLÜYOR YOLUN ÇATALININ AĞZINA VİLLA YAPTI ,MÜDÜR ADAMIN BİRİ DİĞERİ DE 5 KAT 10 DAİRE APARTMAN BUNLARDAN BAŞKA ÇATAL YOLA GİDECEK YERE ALLAHIN KULU ÇÖP DİKEMEZ,ARKADAŞ DA YEMEMİŞ ARDI AHLATCININ MÜDÜRÜ DİYEMEMİŞ....

Avatar
Vatandaş 2022-05-26 17:36:16

Hadi oradan uşağı sende.

Avatar
Mipsiz 2022-05-28 09:07:55

Asgin beg anlaşılıyor ki ipiniz her şekilde cekiiyor. Seneryo ve oyunlar başlamış. Bence oyke bir hizmet yapın ki millet sizi hayirla yaad etsin. Tek şansınız hizmet sayin baskan.