Başkan Adayı'na teneşir tahtası ile mesaj

AK Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Ehl-i Beyt Vakfı'nı ziyaret etti

19 Ocak 2019 Cumartesi 14:21
Başkan Adayı'na teneşir tahtası ile mesaj

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın Ehl-i Beyt Vakfı’nı ziyaretinde Cuma Namazı’nı da Ehl-i Beyt Camii’nde kıldı. Aşgın’a ziyaret sırasında tüm misafirlere yapıldığı gibi Vakfın morgu ve teneşir tahtası gösterildi.
Sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Aşgın dün de Ehl-i Beyt Vakfı’nı ziyaret etti. Burada Ehl-i Beyt Vakfı Basın Sözcüsü Av. Teoman Şahin ve Ehl-i Beyt Camii İmam Hatibi Özgür Arapoğlu ile görüşen Aşgın, Cuma Namazı’nı birlikte kılma teklifi üzerine Cuma Namazı’nı Ehl-i Beyt Camii’nde kıldı, cami cemaati ile sohbet etti.  Aşgın’a Vakıf gezdirilirken morg ve teneşir tahtası da gösterildi. Aşgın da ölümün hayatın en büyük gerçeği olduğunu belirterek, dünya işlerinde o sorumlulukla hareket ettiğini vurguladı.
Ziyaret sonunda, Ehl-i Beyt Cami İmamız Özgür Araboğlu Aşgın’a Nehcül Belaga ve Cafer Suphani’nin kaleme aldığı Velayet Nuru İmam Ali kitaplarını hediye etti.

Son Güncelleme: 19.01.2019 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veda hutbesi 2019-01-20 10:55:57

Veda hutbesinden;Ey insanlar!Sözümü iyi dinleyin.Şu dört şeyi yapmayacaksınız. 1.Allah'a ortak koşmayın.2.Haksız yere cana kıymayın.3.Zina yapmayın.4.Hırsızlık yapmayın.

Avatar
? 2019-01-19 15:46:25

Kamu malıdamı

Avatar
Aşkın beye 2019-01-19 17:22:18

Seçim çalışmalarını takip ediyorum basından..
Mesajları çok sıcak , yüzü çok güleç , konuşlan birine benziyor , umarım ÇORUM için güzel icraatlar ortaya koyar..