Belediye başkanları ile görüşecek

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bugün Çorum’a gelecek.

07 Eylül 2023 Perşembe 22:17
Belediye başkanları ile görüşecek

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bugün Çorum’a gelecek.

Çorum ziyareti kapsamında ilk olarak saat 11.00’de AK Parti İl Başkanlığı, Valilik ve Belediye Başkanlığı ziyaretlerinde bulunacak. Yılmaz, ardından partisinin İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile toplantıya katılacak. Yılmaz, gün içinde Çorum Belediyesi'nin parke üretim tesisi açılışı ile Ziraat Bankası binasının yıkım töreni, Belediye Başkanı Proje sunumu (İlçe ve belde başkanlarının katılımıyla) aMY  Yazılım Lisesi açılışına katıldıktan sonra Samsun’a hareket edecek.

Son Güncelleme: 08.09.2023 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-09-08 13:55:02

Kıymetli yetkililer İskilip için çalışılmalı. Kazanacak aday halkın istediği aday belirlenmeli. El Etek pisliği olmayan aday istiyoruz. Hak adalet bilen aday istiyoruz.
Çorum İskilip arası inşaat 8 hafta olduğu halen yapılıyor bu hızla şubat ayına 2 -3 km lik yol biter bunu da bir dile getirilmesi gerekli