‘Biz de yeniden başlıyoruz’ dedi, art arda saydırdı

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili ve muhtemel Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yılmaz, isim vermeden eski ve yeni belediye başkanını eleştirdi.

21 Kasım 2023 Salı 14:55
‘Biz de yeniden başlıyoruz’ dedi, art arda saydırdı

CHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili ve muhtemel Belediye Başkan Aday Adayı Tuncay Yılmaz, AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan bazı isimlere sert eleştirilerde bulundu.

Yılmaz, sosyal medya hesabından isim vermeden yaptığı paylaşımda, “Çorum için biz de yeniden başlıyoruz’ dedi.

GÖREVDEN ALINMASINA ATIFTA BULUNDU

Görevden alınan ve yeniden aday adayı olan eski bir belediye başkanını kastederek tüm hukuksuzluklara karşı Çorumlu için yeniden başladıklarını vurgulayan Yılmaz, açıklamasında iktidarın eski ve yeni belediye başkanları ile ilgili  iddialarını gündeme taşırken, özetle şu görüşleri savundu:

“Şayet geçmişle övünerek aday adaylığı reklamı yapılabiliyorsa bizde bu övünenlere karşı yaptığımız muhalefetimizle övüneceğiz. Asrın Liderinin görevden aldığı (kişileri suçlamak için değil demek ki koskoca Reis yanlış bir karar vermiş ki tekrar aday adaylığına soyunabiliyor. Bu gösteriyor ki irade-külliyenin kararlarını kendi partisinin mensupları da beğenmiyor. Ama sürekli kaybeden Çorum oluyor), siyasette kaybetmeye doyamayanların siyasetçi enkazı haline gelen iktidar partisi aday adaylığı sürecine bakınca heyecan duymamak elde değil.”dedi.

ELEŞTİRİLERİNE ONU DA DAHİL ETTİ

Yine isim vermeden mevcut belediye yönetimini de eleştirileri arasına dahil eden Yılmaz, açıklamasırda özetle; “Biz milletin parasıyla kendi reklamını belediye bütçesinden milyonlar harcayıp seçim yatırımı olarak kullananlara karşı tüm onurumuzla, şerefimizle, cesaretimizle belediye meclisinde göreve başladığımız günden itibaren her şeyi bir bir hatırlatmak için bizde yeniden başlıyoruz. 
Tek amacımız var siyasi ikbal değil milletimiz kazansın. Çünkü artık arsa satarak icraat yapar gibi gösterenlerden bıktık. Milyonluk reklam bütçeleri ile kendi reklamlarını yapan ama ekonomik sıkıntı içerisinde yaşayan halkımızı görmezden gelenlerden bıktık. Hep bunun mücadelesini verdik. Mart 2024 seçimlerine kadarda partimiz için bunun mücadelesini vereceğiz.

‘TÜM GEÇMİŞ DOSYALARI HATIRLATACAĞIZ’

Bugüne kadar gündeme taşıdığımız tüm geçmiş dosyaları halkımıza hatırlatmak bizim muhalefet görevimiz. Biz şehrimizi ve halkımızı seviyoruz ve bunun mücadelesini veriyoruz.” İfadelerine yer verdi.
 

Son Güncelleme: 21.11.2023 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elvan 2023-11-21 15:15:07

Tuncay yalnızca konuşur ; kim avanta verirse sesini de çıkarmaz . Halil ibrahim bey den bile avantasını eksik etmez .

Avatar
Rıfat 2023-11-21 15:20:12

Muzaffer beyin eserlerini saymaya günü yetmez . Sadece laf cambazlığı yapıyor. Tabi derdi ki H ibrahim aday olsun . Yoksa Chp kazanan

Misafir Avatar
rıfat 2023-11-21 15:47:13 @Rıfat

chp nin kazanması için H i Aşgın gibi biri aday olmalı. Tuncay da bunu istiyor.

Beğenmedim! (3)
Avatar
Mütayit 2023-11-21 23:54:26

Tuncay abim canım abim benim. Tabi hakedişimizi sayende ödediler. Seçim öncesi konuşurum elimde dosyalar var dedin. Bizim iyiliğimizi düşündün. Abi biz karşılıksız mı bırakacaktık bu iyiliği ??

Avatar
polat 2023-11-21 16:15:46

chp bu memelekete ne çivi çaktı. boşuna kendilerini heveslendirmesin... ak parti zayıf bir adayla çıkarsa chp alabilir. bunları heveslendirmeyin.

Avatar
VFTY 2023-11-21 16:39:15

Tenekeye vuruncada aynı bunun gibi ses çıkarıyor...

Avatar
crm 2023-11-21 18:34:37

hiç aklımdan çıkmıyor, adı lazım değil bir vekilliniz milyonlarda lira cep telefonu görüşmesi yapıp, meclis bütçesinden karşılatmıştı. şaibe, rüşvet, kumpas, kaset kelimeleri bir şey anımsatıyor mu? demek istiyorum ...

Avatar
İlk defa haklısın abi 2023-11-21 16:46:13

Görevden alınan, .... itham edilen ve 60 küsür dosyası olan bir kişi nasıl oluyor da hala ben adayım diyor ? nerede Cumhurbaşkanı ? Bu adamın aday olabilmesi bile bir FECAATTİR... külcü küllerinden doğmaz inşAllah. Cumhurbaşkanı bu duruma el atmalı. Oy vermem inanın ki vermem...

Avatar
Bir oy eksik 2023-11-21 18:11:36

Tuncay yılmaz her zamanki gibi yine eleştirmiş işini yapıyor (muhalefet). Lakin hakkaniyetle yapamıyor. Çünkü olmayan şeylerle eleştirip her tuşa basıyor. Kimsenin fikri yok bi tek tuncay beyin var. Yılların partisi ak partide düşünemedi biz muzaffer külcüyü almıştık demedi... demekki gidişi fırsattan istifade dedikodularla doldurulmuş... nasıl gelir diye düşüneceğinize niye gitti diye düşünün.kimsede çıkıp demiyor ki bazılarının yersiz muhalefetleri dedikodularımı sebep oldu bunca şeye... Gitti ki öyle olaması gerekti çok fazla şey söylendi hiçbiri ispatlanmadı.Geri geliyo ki AK. Koskoca devletin bilmediğini belediye meclis kürsüsünün asabi abisi biliyor olmalı..Bir tane proje söyleyin gözlerimiz kamaşsın, bir kere çamur atmayında sizinde elinize bulaşmasın.

Misafir Avatar
crm 2023-11-22 19:01:51 @Bir oy eksik

ağzına sağlık kardeşşş

Beğenmedim! (0)