Biz sorduk, Karadağ cevapladı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'a gündemle ilgili soruları sorduk, cevaplar yarın habercim19'da...

26 Şubat 2018 Pazartesi 21:34
Biz sorduk, Karadağ cevapladı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, partisi ve Türkiye için kritik önem arzeden 2019 seçim sürecinin Çorum’daki en önemli ismi. Deyim yerindeyse iktidar partisinin Çorum kaptanı. Kısa süre önce partisinden olan belediye başkanı istifa ettirilmiş, aynı günlerde gerçekleştirilen il kongresinde seçilmiş bir il başkanı olarak, sorulacak çok soru vardı, biz de bunlardan bir kısmını söyleşi sırasında kendisine yönelttik.  Meselâ Muzaffer Külcü’nün neden istifası istendi, Külcü’nün görevden alınması ile ilgili bir öngörüsü var mıydı, Külcü’den sonra neden Zeki Gül isminde karar kılındı, Gül emanetçi başkan mı, Çorum Belediyesi önümüzdeki günlerde hangi değişikliklere gebe, Belediye yönetiminde Karadağ etkisi var mı, önümüzdeki süreçte Murat Yıldırım’la bir rekabet söz konusu olacak mı vb. 

Gülesin Ağbal Demirer'in AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ'la yaptığı söyleşi YARIN HABERCİM19’DA.

Son Güncelleme: 26.02.2018 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SİMGE 2018-02-27 15:00:59

ÇORUM HAVA ALANI YAPILMAZSA BU PARTİYE KESİNLİKLE OY VERMEM. YOZGAT TOKAT RİZE GÜMÜŞANE BAYBURT HEPSİ ÇORUM.DAN KÜÇÜK.ÇORUM.A HAVA ALANI LAYIK DEGİLMİ.

Avatar
Hasanpaşa 2018-03-05 16:53:12

Efendim bunu sizden başka kimse çözemez sanmıyorum Hasanpaşa da bulunan şehrin ortasında ki 3 katlı binalar bir an önce kentsel dönüşüme sokulmali şehrin çehresi degsiir Çorum buharadan binevlerden ibaret değil sadece .