‘Bu bir operasyon, sakın kanmayın’

Yusuf Ahlatcı, 'Cumhurbaşkanlığında Erdoğan'a oy vereceğiz ama milletvekilliğinde AK Parti'ye oy vermeyeceğiz.' sözlerini algı operasyonu olarak yorumladı.

22 Nisan 2023 Cumartesi 22:56
‘Bu bir operasyon, sakın kanmayın’

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un Bayat, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde seçim çalışması yaptı. Ahlatcı, “Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğiz ama milletvekilliğinde AK Parti'ye oy vermeyeceğiz diye algı operasyonu yapıyorlar. Bu operasyonlara sakın kanmayın.”dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Çorum’un Bayat ilçesinde teşkilat ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ahlatcı, Bayat İlçesi'nde Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu ve partililer tarafından karşılandı. Parti binasında teşkilat üyeleri ile tek tek bayramlaşan Ahlatcı, burada yaptığı toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve  programlar ile ilgili istişarelerde bulundu.

ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Bayat İlçesi'nde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği belirtilen Ahlatcı, bayramını kutlayan çocuklara oyuncak hediye ederek sevindirdi. Bayram hediyeleri olan oyuncaklarını alan çocuklar teşekkür etti. Bayat’ta sevgi ve ilgiyle karşılandığını vurgulayan Ahlatcı, parti binasında teşkilat üyeleri ile bayramlaşırken, burada yaptığı toplantıda seçim sürecinde yapılacak çalışmalar ve  programlar ile ilgili istişarelerde bulundu.

‘İLÇENİN TAMAMINI DOĞALGAZA KAVUŞTURACAĞIZ’

Parti binasında düzenlenen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, Belediye Başkanı Ekrem Ünlü ve AK Parti İl Başkanı Murat Günay'da birer konuşma yaptı.

TEŞKİLATLARA ‘ÇALIŞIN’ MESAJI

Bayat İlçesi'nin bir çok mahallesinin doğalgaza kavuştuğunu, diğer kalan mahalleler içinde çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Ahlatcı, teşkilatlardan 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde başarılı olmak için gece-gündüz çalışmalarını istedi. Ahlatcı, seçildiği takdirde Bayat İlçesi'nin en geç milletvekili olacağını söyledi.

‘BUNLAR ABD İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR’

Muhalefetin başarılı olmak için ABD ve FETÖ'cülerle iş birliği yaptığını iddia eden Ahlatcı, şöyle devam etti: “ABD’nin Biden denilen bir başkanı var, bu adam kendi ülkesinde televizyonlara çıkıp Erdoğan'ın durduracağız diye konuşuyor. FETÖ  ile yıkamadıklarını, darbe ile yıkamadıklarını, şimdi 14 Mayıs'ta yapılacak seçimler ile Türkiye'deki işbirlikçileri sayesinde yıkmaya çalışıyorlar, bunların dostları kim tabii ki altılı masadır. Onun için bu millet 6'lı masaya oy vermeyecektir.

‘DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK İSTİYORLAR’

Selahattin Demirtaş'a özgürlük vereceğiz diyor. Peki Selahattin Demirtaş ne diyor; Apo'nun heykelini dikeceğiz diyor. Bunlar teröristler ile el ele vermişler cumhurbaşkanımızı yıkmaya çalışıyorlar, biz onlara müsaade etmeyeceğiz. Bu zihniyet başörtüleri askeriyenin nizamiyenin içerisine almayıp kendi milletine zulüm yapmadılar mı? Bu millet cumhurbaşkanımızı büyük bir oy farkı ile tekrar seçecektir.

‘TBMM’DE CUMHURBAŞKANIMIZIN ELİNİ GÜÇLENDİRELİM’

Cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğiz ama milletvekilliğinde AK Parti'ye oy vermeyeceğiz diye algı operasyonu yapıyorlar. Bu söylemlere sakın kanmayın, mecliste Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmemiz lazım, onun için Çorum'da 4 milletvekiline de talibiz. Çorum'da durumu 4-0 yapacağız bizim CHP'ye, onların gizli ortağı  HDP'ye vekil vermeye niyetimiz yok. Onun için hanım kardeşlerimize sesleniyorum, kapı kapı dolaşarak gönüllere girin sıkmadık el bırakmayın ki 14 Mayıs akşamı partimizin zaferlerini  birlikte kutlayalım."

KÖYDE MEVLİT YEMEĞİNE KATILDI

Ahlatcı, Bayat’ın Aşağı Emirhali köyünden Hasan Erdoğan'ın vermiş olduğu mevlit yemeğine katıllırken, köy sakinlerinden gördüğü ilgiden memnun oldu. Köyde etrafını çevreleyen çocuklara boyama kitabı ile oyuncak hediye etti. Masaları tek tek dolaşarak vatandaşların hem bayramını kutladı, hem de Cumhurbaşkanı ile birlikte AK Parti'ye destek istedi.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Ahlatcı'ya Bayat ilçe ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti SKM Başkanı Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Aydemir, Mustafa Kılıç, Ahmet Bayraklı, Mustafa Gökgöz, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Onur Civan, Bayat İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Tuna eşlik etti.

AHLATCI’NIN İSKİLİP ZİYARETİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerden sonra İskilip'in genç bir milletvekiline sahip olacağını söyledi. Ahlatcı, ilçelerde yapılması planlanan bayramlaşma programı kapsamında Bayat İlçesi'nden sonra İskilip teşkilatı ile bir araya gelerek bayramlaştı.

TEŞKİLAT KARŞILADI

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İl Genel Meclis Üyesi Fehmi Yağlı ve partililer tarafından parti binası önünde karşılanan Ahlatcı, daha sonra parti üyelerine hitap ederek, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin öneminden bahsetti.

‘ONLAR İNANMASIN BEDAVA DOĞAGAZ BAŞLADI’

Muhalefetin Türkiye 'nin doğalgaz çıkardığına hala  inanmadığını değinen Ahlatcı, "Onlar inanmamaya devam etsinler, biz evlere bedava doğalgaz vermeye bile başladık" dedi.

TERÖRİSTLERLE PAZARLIK İDDİASI

Zillet ittifakının iktidar olma adına milli ve manevi değerlerden ödün verdiğii savunan Ahlatcı, 6'lı masanın iktidara gelme sevdaları yüzünden Türkiye'yi 17 bölgeye ayıracaklarını söyleyen teröristlerle pazarlık masasına oturduğunu iddia etti.

CHP’NİN AYASOFYA SÖZLERİ

Zillet ittifakının ortaklarından CHP'nin basın sözcüsü Faik Öztırak'ın ‘İktidar olursak Ayasofya'yı tekrar müzeye çevireceğiz’ sözlerini hatırlatan Ahlatcı, "Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu'na soruyorum. Ayasofya'yı ne zaman ve nasıl tekrar müzeye dönüştüreceksiniz. Cesaretiniz varsa bunu bu milletin gözünün içine baka baka açıklamanızı istiyoruz" şeklinde konuştu. Bu zihniyetin geçmişte iktidar oldukları zaman camileri ahır yaptığını vurgulayan Ahlatcı, bu milletin bir daha buna müsaade etmeyeceğini kaydetti.
Ahlatcı’ya İskilip ziyaretinde  AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti SKM Başkanı Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Aydemir, Mustafa Kılıç, Ahmet Bayraklı, Mustafa Gökgöz ve İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Onur Civan eşlik etti.

AHLATCI UĞURLUDAĞ ZİYARETİ

AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, Bayat ve İskilip’ten sonra Uğurludağ ilçesini ziyaret etti.
İlçede AK Parti'nin seçim şarkıları ile karşılanan Ahlatcı, katıldığı bayramlaşma töreninin miting havasına dönüştüğünü belirterek, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, İlçe Başkanı Ömer Kiday, eski ilçe başkanı Yakup Torun, İl Genel Meclis Üyesi Murat Kiday ve çok sayıda vatandaş tarafından coşkulu karşılanan Ahlatcı, belediye başkanı ve ilçe teşkilatına böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti.

AK Parti sevgisinin adeta sevgi seline dönüştüğünü iddia eden Ahlatcı, Uğurludağ halkının AK Parti sevdasından hiç bir şey kaybetmediğine bir daha şahit olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi için Uğurludağ halkından Cumhurbaşkanına oy vermelerini isteyen Ahlatcı, milletvekilliği seçiminde tercihlerini AK Parti'den yana kullanmalarını talep etti. Birçok hizmeti hayata geçirdiklerini belirten Ahlatcı, "EYT uzun zamandır bir problemdi ve hayata geçirdik sözleşmesi personele kadro ayarlaması yapıldı askeri ücret önemli oranda artırıldı emekli maaşlarında denge sağlandı.

20 yılda ülkenin kangrenleşmiş, halı altına süpürülmüş bütün sorunlarını AK Parti çözdüğü gibi bundan sonraki sorunlarını da kesinlikle sadece ve sadece AK Parti çözecektir. Bugün vatandaşlarımızın çektikleri sıkıntıları biliyoruz ama vatandaşlarımız da çok iyi biliyor ki bu sıkıntıların tek çözüm adresi yine AK Partidir. Son zamanlarda attığımız adımlar, memur, çalışan ve emeklilerin maaşlarında yaptığımız artışlar, sosyal konut projesi, gençlerimizin KYK kredilerindeki faizlerin silinmesi gibi önemli düzenlemeler bunun en net örneğidir"dedi.
Yedili masada bulunan partilerin, aile kurumunun en büyük düşmanı olduğunu iddia eden Ahlatcı, bunların sapkın akımların desteklediğini, Ayasofya'yı tekrar müze yapma vaadine kadar her türlü kepazeliği yaşattıklarını savundu.

KİMLER EŞLİK ETTİ?

Ahlatcı'ya Uğurludağ ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Murat Günay, AK Parti SKM Başkanı Mustafa Alagöz, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Aydemir, Mustafa Kılıç, Ahmet Bayraklı, Mustafa Gökgöz, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Onur Civan eşlik etti.

Son Güncelleme: 22.04.2023 22:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tika 2023-04-23 15:32:04

Size kanmayız merak etmeyin

Avatar
Seçmen 2023-04-23 18:52:53

Dün Ak dediğinize bugün kara denilen bir siyaset var. Beka sorunu bu topraklarda yıllardır var. Dış güçler hep vardı var olacak. Asıl beka meselesi iç meseledir. Yolsuzluk Hırsızlık Tekelcilik Rantiyecilik bitirilmeden adalet herkese aynı şekilde işlemeden dışarıda düşman aramak bir aldatmaca değil mi. Dış güçlerin parası borsası teknolojisi yatırımcısı bankası ile ticaret yapıp memleketi kötü yönetmek beka sorunu değil mi. Kur korumalı mevduat en büyük beka sorunu değil mi. Supvasiyonlu kredi Garanti faizi adi altında parasi olanlara daha fazla para vermek kazanç elde ettirmek sorunu değil mi. Ekonomi bu hale getirmek sorun değil mi. Dış politika hataları sorun değil mi. Öğrencilerin yardımcı kaynak ücreti 20 bin TL servis ücreti 15 bin TL yemek ücreti 25 bin TL okul aidatı 50 bin TL olduğu bir ülke de tuccarlik eğitime kadar indirgenmiş bunlar sorun değil mi. Dış güçler demek topu taca atmak. Hala bunların alıcısı varsa yapacak bir şey yok.

Avatar
Hakkı 2023-04-23 22:02:37

Vahit Kayrıcı duymasın

Avatar
Hedef 2071 2023-04-23 14:00:46

Kahrolsun chpkk 7 li masa sonunuz geldi.

Avatar
Kenan 2023-04-23 15:13:27

MHP ye verincedemi operasyon oluyor

Avatar
Cahilller 2023-04-23 18:21:19

Ittifak ile secime girerseninz tabi Tayyip'e oy verip Akp'ye oy vermezler. Mhp,yrp, bbp , huda'par(hizbullah teror orgutu partisi) tabi size oy vermeyecek.

Avatar
Ali 2023-04-23 22:00:50

Yeniden refah gelecek

Avatar
İskilipli 2023-04-24 05:43:38

Aklıma belediye seçimleri geliyor. Çalışmadı %80 üstü ilçeden oy çıkıyor karşılığı oldumu?